خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۰۶ هزار و ۳۷۰ تن انگور از تاکستان‌های استان همدان برداشت می‌شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 12:49
همدان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان سطح تاکستان های استان همدان را ۲۱ هزار و ۶۷۳ هکتار عنوان کرد و گفت: ۴۰۶ هزار و ۳۷۰ تن انگور از تاکستان‌های استان همدان برداشت می‌شود.
استان،همدان،انگور،توليد،هكتار،تاكستان،كشمش،سطح

منصور رضوانی جلال در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه پیش بینی می شود با توجه به بارندگی های مناسب امسال، میزان عملکرد تاکستان های استان همدان در مقایسه با پارسال افزایش یابد، گفت: بر اساس پیش بینی صورت گرفته ۴۰۶ هزار و ۳۷۰ تن انگور در استان تولید می شود.
وی سطح تاکستان های استان همدان را ۲۱ هزار و ۶۷۳ هکتار عنوان کرد و گفت: ۲۱ هزار و ۳۸۸ هکتار از این تاکستان ها باغ های بارور و ۲۸۵ هکتار نیز باغ های غیر بارور هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه همدان از استان های پیشرو در زمینه تولید انگور در سطح کشور است، گفت: به طور میانگین ۱۸ هزار و ۹۹۹ کیلوگرم در هکتار انگور از تاکستان های استان همدان برداشت می شود.
وی اضافه کرد: ارقام متنوعی از انگور در باغات استان همدان کشت می شوند اما کشمش،یاقوتی، عسگری، فخری، صاحبی، شاهانی و ریش باباعمده ترین اقلامی هستند که در باغات استان همدان کشت می شوند.
رضوانی جلال در ادامه عنوان کرد: ملایر با سطح زیرکشت ۱۰ هزار و ۶۵۶ هکتار و تولید ۲۴۲ هزار و ۲۴۲ تن بزرگترین تولید کننده انگور در استان همدان است و بیش از نیمی از تولید انگور استان همدان را به خود اختصاص داده است.
وی افزود: محصول انگور و مهمترین فرآورده آن یعنی کشمش عمده ترین قلم صادراتی استان همدان است و بر همین اساس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تمهیداتی اندیشیده که با اجرای برنامه هایی همچون آموزش باغداران، به کارگیری روش های نوین باغداری، توسعه کیفی کارگاه های فرآوری کشمش و تجهیز این کارگاه ها به فن آوری های مدرن، گام های موثری را در راستای رفع مشکلات تولید و صادرات این محصول بردارد.