خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات منحصربه فرد نیروهای یمنی در جبهه جنوبی

فارس | برگزیده، بین‌الملل | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 11:19
نیروهای ارتش یمن و انصارالله برای اولین بار در چهار سال گذشته عملیات جدیدی را در استان «لحج» در جنوب یمن آغاز کرده‌اند.
يمن،عمليات،منطقه،نيروهاي،آغاز،جنوب،سعودي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای انصارالله و ارتش یمن صبح امروز (سه‌شنبه) عملیات جدیدی را در منطقه «یافع» واقع در استان «لحج» در جنوب یمن آغاز کرده‌اند.
به نوشته پایگاه خبری شبکه العربیه، این عملیات از زمان آغاز جنگ در یمن، بی سابقه بوده و نشان می‌دهد نیروهای انصارالله و ارتش، جبهه جدیدی در جنوب یمن باز کرده‌اند.
این عملیات از استان «البیضا» در مرکز یمن و از چندین محور آغاز شده است و هم اکنون درگیری‌های سنگینی در منطقه «السر» واقع در منطقه «یافع» در جریان است.
در پی آغاز این عملیات، نیروهای «کمربند امنیتی» وابسته به شورای انتقالی جنوب که مورد حمایت امارات هستند، به منطقه اعزام شده‌اند.
همچنین طرفین از انواع سلاح‌های سبک و سنگین استفاده می‌کنند.
محور دیگر عملیات در بلندی‌های «جبل صبر» و منطقه «ریشان» در شمال شرق یافع در جریان است.
این براِی اولین بار پس از آغاز جنگ است که نیروهای انصارالله و ارتش یمن در این منطقه دست به عملیات هجومی می‌زنند.
پس از آغاز جنگ نیروهای یمنی از استان‌های جنوبی از جمله «عدن»، «لحج» و بخش‌هایی از «الضالع» و سپس بخش‌هایی از «تعز» عقب‌نشینی کردند.
این عملیات همچنین در شرایطی صورت می‌گیرد که شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در جنوب یمن این روزها در شرایط مستقر و باثباتی قرار ندارند و کمتر از دو روز است که درگیری نیابتی میان عربستان سعودی و امارات در «عدن» پایان یافته است.
نیروهای یمنی همچنین شب گذشته (دوشنبه) با چهار فروند موشک بالستیک «زالزال 1» مواضع شبه‌نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه «عسیر» در خاک عربستان را هدف قرار دادند.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/م