خواستار بهسازی مزار شهدای گمنام نیشابور هستیم/ پیر شدیم اما خبری از خانه نیست!
یکی از فرهنگیان بازنشسته نیشابوری گفت: سال 82 بخشنامهای برای خانهدار شدن فرهنگیان آمد و از ما ثبت نام شد و پول بهبانک واریز کردیم، امروز پس از گذشت سالها پیر شدیم، اما خبری از خانه نیست.

یکی از فرهنگیان بازنشسته نیشابوری گفت: سال 82 بخشنامهای برای خانهدار شدن فرهنگیان آمد و از ما ثبت نام شد و پول بهبانک واریز کردیم، امروز پس از گذشت سالها پیر شدیم، اما خبری از خانه نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، پنجمین تریبون آزاد «کاروان رسانه انقلاب» بههمت بسیج رسانه در مسجد جامع نیشابور با حضور جمعی از مردم و مسؤولان این شهر برگزار شد.
در این برنامه یکی از اهالی نیشابور خطاب به فرماندار نیشابور گفت: در نیشابور ظرفیت در حوزه صنعتی، دامپروری و کشاورزی وجود دارد و سوال اینجاست که در این 6 سال چه اقدامات ویژهای در نیشابور اجرا شده است که امروز مردم آن را بهصورت عینی شاهد باشند و بتوان بهعنوان یک دستاورد 6 ساله در این شهرستان نام برد؟
علی مظفری در ادامه خطاب به شهردار بیان کرد: از مسؤولان شهر و بهویژه شهرداری تقاضا دارم، بهپایین شهر بیشتر رسیدگی کنند، چند سالی است که میخواهند برای خیابان «کاشان قدیم» پلی نصب کنند، اما تاکنون اقدامی صورت نگرفته و راه بر مردم بسته است و همین امر، مردم را از کاسبی انداخته و علاوه بر آن قیمت منازل افت کرده است.
خواستار بهسازی مزار شهدای گمنام نیشابور هستیم
وی بهیکی دیگر از مشکلات نیشابور اشاره و تصریح کرد: سال 81 پنج شهید گمنام در کنار میدان باغرود نیشابور تدفین شدند و قرار بود که این مکان نگین شهرستان باشد.
این شهروند نیشابوری تاکید کرد: با وجود تمام گفتههای مسؤولان، اما این مزار همچنان نامناسب است و در شأن شهدا نیست، بارها بهمسؤولان نامه زدیم و در رسانهها منعکس کردیم و با فرمانداری جلسات مختلفی گذاشتیم، اما اتفاقی رخ نداد.
مظفری با تاکید بر اینکه خواستار بهسازی مزار شهدای گمنام هستیم، عنوان کرد: آیا چنانچه فرزندان خودتان هم در آنجا دفن میشدند، باز هم این شرایط را داشت؟!
در ادامه یکیدیگر از شهروندان نیشابوری بهوضعیت نامناسب کارگران ساختمانی اشاره کرد و گفت: از فرماندار میخواهیم بیش از این بهفکر کارگران ساختمانی باشد تا کارگران بیش از این شرمنده زن و بچه خود نباشند.
راضیه رضایی به مشکلات جوانان اشاره و بیکاری را یکی از مهمترین مشکلات فعلی آنان دانست و تصریح کرد: نبود کار سبب شده جوانان بهفکر ازدواج نباشند، که این مسئله مشکلات بعدی را بهوجود میآورد.
پیر شدیم اما خبری از خانه نیست!
در ادامه این تریبون یکی از فرهنگیان بازنشسته گفت: سال 82 بخشنامهای برای خانهدار شدن فرهنگیان آمد و از ما ثبت نام شد و پول بهبانک واریز کردیم، امروز پس از گذشت سالها پیر شدیم، اما خبری از خانه نیست.
رجبی خطاب بهمسؤولان عنوان کرد: مسؤولان کار را بهجوانان بسپارند، همین جوانان بودند که انقلاب را بهپیروزی رساندند و جنگ را مدیریت کردند.
وی با اشاره به FATF تاکید کرد: نمایندگان مجلس موضع خود را در این رابطه مشخص کنند.
گفتنی است؛ مسئله جدا شدن برخی روستاها، مشکلات خیابان فهمیده و زمین 80 متری حوالی این خیابان، عدم توجه شورای شهر و مسؤولان شهرداری نسبت به مشکلات شهری از جمله مسائلی بودند که توسط مردم مطرح شدند.
شهردار نیشابور در بخشی از این برنامه بهسخنان مطرح شده شهروندان پاسخ گفت: 85 درصد آسفالتی که سال گذشته در نیشابور استفاده شد، در جنوب شهر مورد استفاده قرار گرفت، همچنین 95 درصد جشنها و مباحث فرهنگی در این منطقه برگزار شد.
علی نجفی در خصوص مزار شهدای گمنام این شهرستان، بیان کرد: طرحی که برای مزار شهدای گمنام در نظر گرفته شده است، اعتباری سنگین نیاز دارد که از عهده شهرداری خارج است، بنا بود استاندار مبلغی را اختصاص دهد که متاسفانه تاکنون تخصیص نیافته است.
وی افزود: زمانی که شهرداری را تحویل گرفتم با 100 میلیارد تومان بدهی مواجه شدم، اما امروز این میزان بدهی به کمتر 70 میلیارد تومان شهردارکاهش یافته است، البته در عین کاهش بدهی، فعالیت اجرایی هم انجام دادهایم.
شهردار نیشابور خاطرنشان کرد: در سال 96 یک کیلوگرم قیر بهنیشابور تحویل نشد و امسال نیز تنها توانستیم از 5 هزار و600 تن سهمیه خود، تنها یک هزار و 600 تن تحویل گرفتیم.
موافق FATF هستم
در ادامه این تریبون نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در خصوص زمین فرهنگیان نیشابور، گفت: این زمین در دست پیگیری است و آخرین درخواست را بهکمیسیون اصل 90 دادهایم.
حمید گرمابی بیان کرد: اشکالی که در حال حاضر بر این مسئله گرفته شده این است، فرهنگیان باید نمایندهای را انتخاب کنند تا این امور را پیگیری کند.
وی در خصوص مسئلهFATF اظهار کرد: ساعتها در مجلس در این رابطه بحث شده و در حال حاضر این طرح برای تصمیمگیری نهایی در مجمع تشخیص نظام است و هر تصمیمی که در این رابطه گرفته شود، تصمیم نظام است.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بنده با امضای این طرح موافق هستم، خاطرنشان کرد: البته شروطی که در نظر گرفته شده باید رعایت شود.
گرمابی در خصوص فرودگاه نیشابور بیان کرد: از مسؤولانی هستم که بر ساخت فرودگاه جدیت دادم، اما از آنجا که بودجه اصلی نیامده و تنها بودجه فاز مطالعاتی تخصیص یافته است، کمی با وقفه مواجه هستیم.
وی بهجدا شدن چهار روستا در سالهای گذشته از نیشابور اشاره کرد و افزود: موافقت وزارت کشور را برای متصل شدن این چهار روستا به نیشابور گرفتهایم.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با توجه به اعمال تحریمها، با محدودیتهایی مواجه هستیم و همان طور که در کشاورزی با خشکسالی مواجه هستیم، در بحث بودجهای نیز همین گونه است، اما پروژهها بهجریان افتاده است و در این مسیر نیازمند همراهی مردم هستیم.
پول توجیبی فرزندان برخی مسؤولان 1 تا 2 میلیون تومان است
در بخش دیگری از تریبون آزاد یکی دیگر از نمایندگان مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با FATF موافق نیستم، گفت: یکی از مهمترین دلایلی که با تصویب این طرح مخالفم این است که تاکنون غربیهای بههیچ یک از تعهدات خود عمل نکردهاند به همین دلیل با امتیاز دادن دوباره بهآنان مخالف هستم.
هاجر چنارانی بهشکاف عمیق بین مردم و مسؤولان اشاره و تصریح کرد: اقدامات بسیاری در این 40 سال انجام شده است، اما مسؤولانی هم بودهاند که کاری نکردند.
وی بیان کرد: مردم مسؤولان را انتخاب نکردهاند که تنها بهفکر بورسیه فرزندان و رفاه حال خودشان باشند.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی افزود: در کشور ما هستند مسؤولانی که یک تا دو میلیون پول توجیبی فرزندانشان است، اما یارانه این مردم از 6 سال پیش تاکنون تغییر نکرده و این در حالی است که تورم 300 برابر شده است.
انتهای پیام/ 70051