خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گزارشگر سازمان ملل: فرانسه ۱۳ تروریست را از سوریه به عراق منتقل کرده است

ایسنا | بین‌الملل | سه شنبه، 22 مرداد 1398 - 10:47
گزارشگر سازمان ملل در امور اعدام‌های فراقانونی اعلام کرد که فرانسه ۱۳ تروریست را از سوریه به عراق منتقل کرده است.
سوريه،فرانسه،عراق،فراقانوني

گزارشگر سازمان ملل در امور اعدام‌های فراقانونی اعلام کرد که فرانسه ۱۳ تروریست را از سوریه به عراق منتقل کرده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه(سانا)، اگنس کالامار، گزارشگر ویژه اعدام‌های فراقانونی گفت: انتقال تروریست‌های فرانسوی از سوریه به عراق مسئله‌ای بسیار خطرناک و نقض قوانین بین المللی است.
کالامار نامه‌ای را برای دولت فرانسه فرستاده و در آن از این اقدام انتقاد کرده بود.
وی گفت: نامه‌ای که برای دولت فرانسه ارسال کردم شامل وقایع بررسی شده درباره اقدامات این کشور است که نقض قوانین بین المللی و حقوق بشر است.
این کشور به صورت مستقیم یا غیرمستقیم از انتقال افراد مسلح از سوریه به عراق حمایت کرده است.
فرانسه، آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی از گروه‌های تروریستی در سوریه حمایت مالی و تسلیحاتی به عمل می‌آورند.
براساس آمارهای رسمی بیش از هزار فرانسوی به این گروه‌ها پیوسته‌اند.
انتهای پیام