22 شهرک صنعتی در هرمزگان به بهرهبرداری رسیده است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان گفت: از مجموع شهرک و نواحی صنعتی مصوب، 22 شهرک صنعتی به بهرهبرداری رسیده که 14 مورد، شهرک و 8 مورد، ناحیه صنعتی بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان گفت: از مجموع شهرک و نواحی صنعتی مصوب، 22 شهرک صنعتی به بهرهبرداری رسیده که 14 مورد، شهرک و 8 مورد، ناحیه صنعتی بوده است.
سید امیر امیریزاد در گفت و گو با خبرنگار فارس در بندرعباس با اشاره به فرا رسیدن روز حمایت از صنایع کوچک ضمن تبریک این روز به همه صنعتگران، خصوصا صنعتگران حوزه صنایع کوچک و صنایع متوسط استان اظهار داشت: در استان هرمزگان 28 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب وجود دارد.
وی در ادامه افزود: از این تعداد 26 شهرک و ناحیه صنعتی دولتی است و برای اولین بار در کشور 2 شهرک صنعتی «خصوصی» موافقت اصولی خود را از شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان دریافت کرده و ساخت و سازشان را شروع کرده اند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان اضافه کرد: از مجموع شهرک و نواحی صنعتی مصوب، 22 شهرک صنعتی به بهرهبرداری رسیده که 14 مورد، شهرک و 8 مورد، ناحیه صنعتی بوده است.
وی با بیان اینکه صنایع کوچک تعاریف مختلفی دارد، خاطرنشان کرد: تعریفی که بیشتر در ایران مورد استفاده قرار میگیرد براساس اشتغال و تعداد نفرات مشغول به کار در واحدهاست؛ بین یک تا 9 نفر را صنایع خرد مینامیم، بین 10 تا 49 نفر را صنایع کوچک و 50 تا 99 نفر را صنایع متوسط و بالای آن را صنایع بزرگ مینامیم اما در خارج از کشور این تعریف تلفیقی از اشتغال ایجاد شده و حجم سرمایهگذاری انجام شده در واحدهای صنعتی است.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان با بیان اینکه ما در دو حوزه فعالیت میکنیم، گفت: یکی از این حوزه ها خدمات زیر ساختی ما است که شامل تامین امکانات زیربنایی برای احداث واحدهای صنعتی است؛ دوم خدمت نرمافزاری حمایتی ماست که شامل 4 حوزه است و یکی از حوزهها آموزش است.
وی با اشاره به خدمات آموزشی شرکت شهرکهای صنعتی استان تصریح کرد: به محض اینکه صنعتگران محترم قرارداد سرمایهگذاری را با ما منعقد می کنند آموزش های ما برای آنها شروع میشود یعنی اولین گام آموزش با محور کارآفرینی شروع می شود و سپس بعد از بهرهبرداری رسیدن طرح، آموزش مهارتی حین کار پرسنل و آموزش مدیریتی برای مدیران واحدهای صنعتی برگزار میشود.
امیری زاد تشریح کرد: ما در سال گذشته 59 دوره آموزشی را برگزار کردیم که بیش از 1700 نفر در این دوره آموزشی شرکت کردند و امسال نیز برنامه داریم که حدودا 80 دوره آموزشی را برگزار کنیم و حداقل 1600 نفر را آموزش دهیم.
وی با بیان اینکه در حوزه بازار، آسیبشناسی را از طریق مشاورین برنامهریزی کردیم، اظهار کرد: برای این کار گروهی از مشاورین، تحت عنوان مشاورین عارضهیاب را در نظر گرفتیم که این مشاورین می روند در بنگاههای تولیدی وضعیت را بررسی می کنند و در حوزه هایی که آن واحد های صنعتی ضعف دارند در جهت رفع مشکلات به آنها مشاوره و یک پلن اجرایی می دهند که در آن حوزه هایی که مشکلی دارند آن پلن اجرایی باعث رفع مشکل و به حداکثر رساندن ظرفیت تولید آن واحد صنعتی بشود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان افزود: اگر واحدهای صنعتی در حوزه بازار مشکل داشته باشند ما برای آنها مشاور تخصصی حوزه بازار اختصاص می دهیم.
وی با بیان اینکه برای حضور صنعتگران در نمایشگاه های داخلی و خارجی برنامه ریزی کرده ایم که بتوانند محصول خودشان را نمایش دهند و بازارهای جدید را کسب کنند خاطرنشان کرد: سال گذشته 96 شرکت در نمایشگاه داخلی و خارجی شرکت کردند.
امیری زاد با بیان اینکه بخشی از هزینه های آموزش را ما تقبل می کنیم تصریح کرد: 50 درصد هزینه های شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی را ما تقبل میکنیم و این یک یارانه حمایتی است برای واحدها که امکان حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی را داشته باشند.
وی با بیان اینکه زیرساختی که ما در شهرک ها ایجاد میکنیم زیرساختی است که با منابع عمومی دولت انجام می شود، تشریح کرد: هزینه تمام شده زیرساخت ما خیلی بالاتر از هزینه واگذاری زمین ما هست.
رئیس هیئت مدیره شرکت شهرک های صنعتی هرمزگان افزود: به دلیل اینکه در استان، شرکت شهرک های صنعتی بازوان وزارت صنعت معدن و تجارت در حوزه زیر ساخت صنعتی است، دولت یک یارانه ای را در نظر گرفته که هزینه آماده سازی زیر ساخت ما را کمتر از نصف میکند.
انتهای پیام/88037/ح