شهرداری قوچان در دفن بهداشتی زبالهها ضعف دارد / زبالههای بیمارستانی قبل از دفن بیخطرسازی میشود
رئیس اداره حفاظت از محیطزیست قوچان گفت: شهرداری این شهر در دفن بهداشتی زبالهها دارای ضعف بوده و نمیتواند بلافاصله روی زبالههای انباشتهشده خاک بریزد که این موضوع در کارگروه پسماند موردبررسی قرارگرفته است.

فارس من| شهرداری قوچان در دفن بهداشتی زبالهها ضعف دارد / زبالههای بیمارستانی قبل از دفن بیخطرسازی میشود
رحمان حسینزاده در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد، با اشاره به گلایههای مردمی مبنی بر رهاسازی زباله در سطح بیابان و عدم نظارت بر این موضوع گفت: زبالهای در سطح بیابان رها نشده بلکه گلایههای مردمی مربوط به زبالهگاه این شهرستان است که زبالههای جمعآوریشده توسط شهرداری در آنجا انباشته و دفن میشود.
رئیس اداره حفاظت از محیطزیست قوچان بابیان اینکه زبالهها در این شهرستان از ساعت 8 شب جمعآوری و تا ساعت دو یا سه بامداد تخلیه کامیونها ادامه پیدا میکند، تصریح کرد: روز بعد یک دستگاه لودر اقدام به دفن این زبالهها میکند که متأسفانه زباله گردها هم بهصورت غیرمجاز قبل از دفن در این محل تردد داشته و زبالههای بازیافتی را جمعآوری میکنند و تاکنون پیشگیری هم در این زمینه صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه زبالههای بیمارستانی موردنظر قبل از دفن توسط دستگاه اتوکلاو در بیمارستان بیخطرسازی میشود، بیان کرد: بیمارستانهای این شهرستان با آزمایشگاه معتمد سازمان حفاظت از محیطزیست قرارداد خود اظهاری بستهاند تا هر فصل نمونهگیری از بیخطرسازیهای انجامشده صورت بگیرد که تاکنون نیز این بیخطرسازیها مورد رعایت بوده است.
حسینزاده با یادآوری این مطلب که زبالهها توسط این دستگاه بیخطرسازی شده و سپس به شهرداری برای دفن بهعنوان یک زباله عادی تحویل داده میشود، تأکید کرد: متأسفانه شهرداری قوچان در دفن بهداشتی زبالهها ضعف دارد که بلافاصله نمیتواند بهاندازه کافی خاک روی زبالهها بریزد و این موضوع در کارگروه پسماند نیز مطرحشده است و محل ذکرشده زبالهگاه بوده نه بیابان.
رئیس اداره حفاظت از محیطزیست قوچان بابیان اینکه این زبالهگاه در 12 کیلومتری شهر در مسیر جاده روستای زیدانلو واقع است، گفت: شهرهای کوچک همچون این شهر نیازمند احداث کارخانه کمپوست هستند زیرا باید تفکیک زباله از مبدأ و منازل انجامگرفته و زبالهها به کارخانه کمپوست واگذار شود تا میزان زباله کمتر شده و دیگر برای دفن حجم زیادی از زبالهها نیاز به خاک فراوان و مشکلات پسازآن نباشد.
سامانه فارس من باهدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راهاندازی شده است و سوژه «رهاسازی زبالههای بیمارستانی در بیابانها» در این سامانه به ثبت رسید تا موضوع از طریق دستگاههای مرتبط همچون سازمان حفاظت از محیطزیست پیگیری شود.
انتهای پیام/ 70043