خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جنوب عربستان باردیگر هدف حملات موشکی ارتش یمن قرار گرفت

مهر | فرهنگی و هنری، بین‌الملل | دوشنبه، 21 مرداد 1398 - 21:47
جنوب عربستان باردیگر هدف پاسخ‌های موشکی و کوبنده ارتش و کمیته‌های مردمی یمن قرار گرفت.
عربستان،يمن،جنوب،يمني،نظامي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، حداقل چهار فروند موشک بالستیک «زلزال-۱» متعلق به نیروهای ارتش یمن و انصارالله به سمت منطقه «ابواب الحدید» در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان شلیک شد.
این حمله موفقیت آمیز نیروهای یمنی پس از حمله شب گذشته این نیروها علیه پایگاه هوایی «ملک الخالد» در منطقه عسیر واقع در جنوب عربستان انجام شده است.
عربستان از فرودگاه‌های غیرنظامی در جنوب کشورش برای فعالیت‌های نظامی علیه یمن استفاده می‌کند و برهمین اساس نیروهای یمنی در واکنش به تداوم جنگ ائتلاف سودی این مراکز و برخی مناطق نظامی دیگر در جنوب عربستان را طی چند ماه گذشته به صورت متناوب هدف قرار می‌دهند.
یمن از چهار سال پیش به این سو با جنگ تحمیلی از سوی ائتلاف نظامی به سرکردگی عربستان سعودی روبروست.
این جنگ تا کنون علاوه بر قربانی کردن ده‌ها هزار شهروند غیرنظامی یمنی، همچنین بحران انسانی در فقیرترین کشور عربی، یعنی یمن را تشدید کرده است.