خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نظارت بر دانشگاه‌ها و مراکز آموش عالی استان تهران باید در اولویت باشد

ایسنا | دانش و فناوری | دوشنبه، 21 مرداد 1398 - 16:02
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به گسترش و تعدد مراکز آموزش عالی در استان تهران گفت: موضوع نظارت بر این مراکز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هم‌چنین با وجود دانشگاه‌های بزرگ و مراکز علمی و تخصصی در این استان باید نظارت بر آنها از اولویت‌ها باشد.
نظارت،تهران،هيأت،ارزيابي،استان،تضمين،كيفيت،دكتر،دانشگاه،علوم ...

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به گسترش و تعدد مراکز آموزش عالی در استان تهران گفت: موضوع نظارت بر این مراکز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
هم‌چنین با وجود دانشگاه‌های بزرگ و مراکز علمی و تخصصی در این استان باید نظارت بر آنها از اولویت‌ها باشد.
به گزارش ایسنا، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، در نخستین جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان تهران ضمن بیان این مطلب با تأکید بر اهمیت نحوه مدیریت و عملکرد هیأت نظارت، استفاده از فضای مجازی برای اطلاع‌رسانی مناسب و همچنین به کارگیری نیروی انسانی کارآمد، خاطرنشان کرد: استفاده از تخصص و مهارت‌ دانشجویان باید مورد توجه هیأت قرار بگیرد.
در این جلسه، دکتر سعدان زکائی رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزرات علوم، ضمن بیان و تشریح اولویت‌های رسیدگی در هیأت ناتک(نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت) و با اشاره به اهمیت استان تهران در همه زمینه‌ها به‌ویژه آموزش عالی گفت: سابقه تشکیل هیأت‌های نظارت استانی به سال ۱۳۸۵ باز می‌گردد.
دکتر زکائی دانشگاه تهران را دارای جایگاه ویژه‌ای در نظام آموزش عالی کشور برشمرد که از ظرفیت و توانمندی لازم برای نظارت بر همه زیر نظام‌های دیگر در استان تهران برخوردار است.
رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزرات علوم، با بیان اهمیت نظارت به‌عنوان یک جزء تفکیک‌ناپذیر حوزه عتف، تصریح کرد: بر اساس قانون، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، حمایت و پشتیبانی و نظارت و ارزیابی وظایف اصلی وزارت علوم به شمار می‌آیند و به‌واقع نظارت و ارزیابی مکمل دو سیاست دیگر هستند.
در بخش دیگری از این جلسه دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران، خاطر نشان کرد: با پیگیری و همکاری‌های صورت گرفته، هیأت نظارت استان تشکیل شد.
در حال حاضر دبیرخانه و اعضای هیأت مشخص و احکام آنها صادر شده است.
دکتر محمد علی شاه‌حسینی، دبیر هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان تهران نیز ضمن ارائه گزارش و معرفی هیأت "ناتک" گفت: هر هیأت استانی دارای اعضای حقوقی و حقیقی است که پنج عضو حقوقی و شش تا هشت عضو حقیقی می‌توانند با این هیأت‌ها همکاری کنند.
در ادامه دیگر اعضای حاضر در جلسه و نمایندگان دانشگاه‌های استان تهران به بیان نظرات و پیشنهادهای خود در زمینه‌های مختلف پرداختند و از مجموع پنج کارگروه، هیأت نظارت سه کارگروه مؤسسات آموزش عالی آزاد، غیر انتفاعی و الکترونیک؛ کارگروه دانشگاه‌های پیام نور، فرهنگیان و فنی و حرفه‌ای و کارگروه مؤسسات پژوهشی و فناوری تشکیل و اعضای آن مشخص شد.
به گزارش مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزرات علوم، نخستین جلسه هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت عتف استان تهران به میزبانی دانشگاه تهران و با حضور دکتر زکائی رئیس مرکز ناتک وزارت علوم، دکتر نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، معاونان مرکز ناتک، دکتر حسینی معاون آموزشی دانشگاه و سایر اعضای هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان تهران برگزار شد.
انتهای پیام