خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

143 میلیارد ریال برای بهسازی و روکش آسفالت جاده‌های استان کرمانشاه هزینه شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 21 مرداد 1398 - 10:39
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 143 میلیارد ریال اعتبار برای بهسازی، روکش و لکه‌گیری آسفالت جاده‌های استان کرمانشاه هزینه شده است.
ريال،كيلومتر،روكش،آسفالت،محور،اعتبار،بودجه

فریبرز کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه روکش آسفالت محور کرند (دالاهو) خسروآباد به طول 9 کیلومتر در دست اقدام است اظهار داشت: بودجه تعیین شده برای این طرح 30 میلیارد ریال است و تا پایان شهریور ماه به اتمام می‌رسد.
وی با بیان اینکه روکش آسفالت مسیر سراب کرند (دالاهو) به طول یک کیلومتر و با یک میلیارد ریال بودجه انجام می‌شود عنوان کرد: بهسازی محور- دالاهو - زاولا شامل اجرای بیس یک لایه و یک لایه آسفالت به طول چهار کیلومتر و با پیشرفت 50 درصد و 6 میلیارد ریال اعتبار در دست اقدام است.
کرمی با اشاره به اینکه محور گیلانغرب به سومار به طول 27 کیلومتر با سه میلیارد ریال اعتبار لکه‌گیری شده است گفت: روکش آسفالت محور اسلام‌آباد غرب - ایلام (قلاجه) به طول چهار کیلومتر و با بودجه 15 میلیارد ریال انجام شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با بیان اینکه لکه‌گیری محور سرپل‌ذهاب فپانی به طول چهار کیلومتر و با بودجه دو میلیارد ریال انجام شده است افزود: 8.3 هزار کیلومتر و 300 متر از محور تنگ برد علی بزمیرآباد – سرپل‌ذهاب با بودجه هشت میلیارد ریال روکش آسفالت انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه روکش اسفالت 8.5 کیلومتر با اعتبار 12 میلیارد ریال در محور سرپل‌ذهاب -ازگله روکش آسفالت انجام شده است عنوان کرد: رمپ مجتمع‌های خدماتی رفاهی اسلام‌آباد - نیازی – مرادی با اعتبار 6 میلیارد ریال انجام شده است.
کرمی با بیان اینکه روکش آسفالت قصرشیرین - سرپل ذهاب به طول پنج کیلومتر و با اعتبار 10 میلیارد ریال انجام شده است گفت: باند برگشت پرویزخان به ملول به طول دو کیلومتر و عرض 22 متر و با اعتبار 50 میلیارد ریال انجام شده است.
انتهای پیام / ز