خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجت‌الاسلام طائب در مشهد: گام نهایی مبارزه با دشمنان را باید با اقتدار برداشت

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 21 مرداد 1398 - 09:12
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار گفت: شرایط فعلی زمان مساعد و مناسبی برای مذاکره نیست زیرا گام‌های نهایی مبارزه را برداشته‌ایم و باید قدم‌های آخر را نیز استوار برداریم.
گام،شاهد،اسلامي،مشهدمقدس،طائب،برداريم،فعلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام مهدی طائب شامگاه یکشنبه در جمع نمازگزاران مسجد حضرت رقیه(س) مشهدمقدس اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی هیچ نداشتیم اما امروز و پس از 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد هستیم که در موقعیت فعلی قرار داریم و به مرز اسرائیل نیز رسیده‌ایم.
رئیس شورای مرکزی قرارگاه عمار بیان کرد: امروز مرحله نهایی مبارزه فرارسیده و باید مصمم در این مسیر گام برداریم؛ وضعیت امروز ما مانند وضعیت جنگ صدر اسلام است که در آن مالک اشتر به چادر معاویه رسیده بود.
طائب عنوان کرد: در ماجرای برجام شاهد بودیم که بار دیگر بدعهدی غرب و در راس آنها آمریکا ثابت شد اما ما به عهد خود وفا کردیم؛ بنابراین در جریان خروج گام به گام از برجام باید این مسئله تبیین و روشن شود.
وی افزود: پس از این ماجراها شاهد بودیم که پهپاد آمریکایی و کشتی انگلیسی توقیف شد و این دو فعالیت مهم بیانگر اقتدار جمهوری اسلامی ایران بود و طرف‌ها هیچ کاری نتوانستند صورت دهند.
وی خاطرنشان کرد: شرایط فعلی زمان مساعد و مناسبی برای مذاکره نیست زیرا گام‌های نهایی مبارزه را برداشته‌ایم و باید قدم‌های آخر را نیز استوار برداریم.
انتهای پیام/ن