خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخورد با متخلفین و جاعلان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 بهمن 1397 - 17:00
مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به اینکه قاچاق و تقلب در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با سلامت و بهداشت مردم ارتباط مستقیم دارد، سازمان غذا و دارو هیچ مدارا و ارفاقی در این مورد قائل نخواهد شد.
بهداشتي،آرايشي،سازمان،دارو،سلامت،مدير،قانوني

مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به اینکه قاچاق و تقلب در فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی با سلامت و بهداشت مردم ارتباط مستقیم دارد، سازمان غذا و دارو هیچ مدارا و ارفاقی در این مورد قائل نخواهد شد.
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، بهفر مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان عذا و دارو همزمان با آغاز طرح مقابله و مبارزه با کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه در سراسر کشور اظهار کرد: با متخلفین و جاعلان فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی بشدت برخورد خواهیم کرد و اگر احتمالاً وارد کننده یا واحد تولیدی قانونی اقدام به تخلفاتی در این زمینه داشته باشند حتماً پروانه‌های بهداشتی آنها باطل و مراتب به مقامات قضائی ارجاع خواهد شد.
مدیر کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان عذا و دارو افزود: خوشبختانه تخلفات وارد کنندگان قانونی و تولید کنندگان دارای پروانه، کم تعداد است.
وی ضمن یادآوری نقش مسئولان فنی به عنوان ناظران و نمایندگان قانونی این سازمان در شرکت‌ها و کارخانه‌های مربوطه اظهار امیدواری کرد: با اجرا و گسترش طرح پست مارکتینگ، شاهد بسط و توسعه مسئولیت پذیری در بین شرکت‌های رسمی کشور از یک سو و گسترش ضریب سلامت کالاهای عرضه شده در سطح بازار خواهیم بود.
انتهای پیام/