خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منصوریان: گل زیبای حدادی فر ما را امیدوار به صعود کرد/50 درصد شانس داریم

فارس | ورزشی | یکشنبه، 20 مرداد 1398 - 22:51
سرمربی ذوب آهن گفت: درست است که در بازی رفت شکست خوردیم اما تلاش می‌کنیم در بازی فردا بهتر ظاهر شویم و با جبران این شکست صعود کنیم.
بازي،صعود،منصوريان،شكست،تلاش،الاتحاد

سرمربی ذوب آهن گفت: درست است که در بازی رفت شکست خوردیم اما تلاش می‌کنیم در بازی فردا بهتر ظاهر شویم و با جبران این شکست صعود کنیم.
منصوریان: گل زیبای حدادی فر ما را امیدوار به صعود کرد/50 درصد شانس داریم
به گزارش خبرگزاری فارس، علیرضا منصوریان سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن ایران در نشست خبری پیش از دیدار با الاتحاد گفت: بازی سختی با تیم عربستانی در امارات داشتیم و وضعیت آب و هوایی در عملکرد بازیکنانم تاثیرگذار بود.
وی با بیان اینکه هر دوتیم در بازی رفت نمایش خوبی داشتند ادامه داد: الاتحاد در امارات توانست از موقعیت هایش استفاده کند و برنده بازی باشد.
سرمربی ذوب آهن افزود: درست است که در بازی رفت شکست خوردیم اما تلاش می‌کنیم در بازی فردا بهتر ظاهر شویم و با جبران این شکست صعود کنیم.
منصوریان تصریح کرد: تا این مرحله از رقابت ها؛ با بازیکنان جوانی که داریم تلاش خود را کردیم و در این مرحله به تیم خوب و قدرتمند الاتحاد برخورد کردیم و تمام سعی مان را برای صعود می‌کنیم.
منصوریان افزود: تمام تمرینات ما در ایران برگزار شد که با دوحه و امارات تفاوت زیادی از نظر وضعیت آب و هوایی دارد.
امیدوارم برای من و بازیکنانم در بازی فردا بهترین اتفاق رقم بخورد.
وی گفت: گل زیبای کاپیتان قاسم حدادی فر این شانس را برای ما ایجاد کرده تا در دیدار فردا امیداوار به صعود باشیم.
50 درصد شانس در بازی فردا برای ما وجود دارد و تلاش خود را برای صعود می‌کنیم.
انتهای پیام/