خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد کشته‌های سیل در هند به ۱۴۷ نفر رسید

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 20 مرداد 1398 - 20:10
مقام‌های هندی می‌گویند تعداد کشته‌های بارندگی شدید و سیل در سه ایالت غربی این کشور به دستکم ۱۴۷ نفر افزایش یافته است.
هند،بارندگي،نفر،سيل،ايالت،افزايش،كرالا

مقام‌های هندی می‌گویند تعداد کشته‌های بارندگی شدید و سیل در سه ایالت غربی این کشور به دستکم ۱۴۷ نفر افزایش یافته است.
تعداد کشته‌های سیل در هند به ۱۴۷ نفر رسید
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌های محلی می‌گویند تعداد کشته‌های بارندگی شدید و سیل در سه ایالت «کارناتاکا»، «کرالا» و «ماهاراشترا» واقع در غرب هند به دستکم ۱۴۷ نفر افزایش یافته است.
به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بارندگی شدید، طغیان رودخانه‌ها و رانش زمین صدها هزار نفر را مجبور کرده محل زندگی خود را ترک کرده و در مراکز اسکان اضطراری مستقر شوند.
عملیات امداد برای یافتن بازماندگان احتمالی در مناطق سیل‌زده همچنان در جریان است.
به گفته مقام‌های هندی، از آنجا که هنوز شماری از خانه‌ها زیر آب و گل قرار دارد، احتمال افزایش تعداد کشته‌ها وجود دارد.
بارندگی‌های موسمی سالانه خسارات شدیدی به مناطق مختلف هند و دیگر کشورهای جنوب آسیا وارد می‌کند.
سال گذشته شدیدترین بارندگی یک قرن گذشته هند، تنها در ایالت کرالا بیش از ۲۰۰ کشته بر جای گذاشت و زندگی بیش از ۵ میلیون نفر را تحت تأثیر قرار داد.
با این وجود، همین بارش‌ها منبع اصلی تأمین آب برای کشاورزی هند به شمار می‌آید.
بنا بر اعلام اداره هواشناسی هند، احتمال وقوع طوفان و تشدید بارندگی در روزهای آینده وجود دارد و همین امر می‌تواند عملیات امداد را بیش از پیش دشوار کند.
انتهای پیام/ق