موافق حضور خبرنگاران در کمیسیون ماده ۵ هستیم
قزوین- مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین گفت: برای ایجاد شفافیت در کارها آمادگی داریم خبرنگاران در جلسات کمیسیون ماده ۵ شرکت کنند و مردم را در جریان مباحث مطرح شده قرار دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود حق لطفی مدیرکل راه و شهرسازی استان به همراه حامد مکملی مدیر روابط عمومی و حسینی کارشناس این اداره ظهر یکشنبه با حضور در دفتر خبرگزاری مهر استان قزوین روز خبرنگار را تبریک گفت.
حق لطفی دراین دیدار گفت: خبر و خبرنگاری دیدبان شفافیت است و از ویژگی های یک جامعه دموکراتیک داشتن رسانه های متعدد با گرایش های مختلف است.
وی افزود: هر چقدر فضا شفاف و رسانه های جامعه فعال باشند زمینه تخلف کمتر شده و به دستگاههای نظارتی نیازی نیست و اگر خبرنگاران بتوانند آزادانه و البته منصفانه حرکت کنند بسیاری از مشکلات کاهش می یابد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان کرد: به جای آنکه دستگاه های نظارتی در کشور بیشتر شود باید اجازه دهیم رسانه های حرفه ای و تخصصی فعال شوند تا نیازی به نظارت بیش از اندازه دستگاه های نظارتی نباشد.
وی اظهارداشت: به دلیل نقش خبرنگاران در اطلاع رسانی و شفاف سازی ما آمادگی داریم تا خبرنگاران در کمیسیون ماده ۵ حاضر شوند و از نزدیک در جریان مذاکرات این حوزه قرار گیرند.
حق لطفی اضافه کرد: باید اجازه دهیم تا خبرنگاران در فضایی شیشه ای عملکرد مدیران را نقد و بررسی و قضاوت کنند تا هم به پویایی و سرعت عمل کارها منجر شده و هم از تخلف احتمالی جلوگیری شود.
وی بیان کرد: از رسانه های انتظار داریم به عنوان چشم و گوش بیدار جامعه ما را با نقدهای خود راهنمایی کنند تا مسیر توسعه استان شتاب گیرد.
خبرنگاران مهر حرفه ای هستند
حق لطفی در خصوص عملکرد خبرگزاری مهر اظهارداشت: حضور افراد با تجربه و با شخصیت در این خبرگزاری موجب شده عملکرد شما مورد قبول و بسیار مطلوب باشد.
وی بیان کرد: بدون شک فعالیت خبرگزاری مهر، با نگاهی بی طرفانه، حرفه ای و منطقی است و رویکرد شما به مسائل راه و شهرسازی با توجه به گزارش ها و گفتگوهایی که تهیه می کنید بسیار تخصصی و فنی است که جای تقدیر دارد.