کشف احشام قاچاق با ارزش بیش از ۲ میلیارد در شهرستان البرز
مهر
|
استانها
|
یکشنبه، 20 مرداد 1398 - 15:47
قزوین- فرمانده انتظامی شهرستان البرز از کشف ۱۰۲ راس دام قاچاق و دستگیری یک نفر در این خصوص خبر داد.

سرهنگ بهرام منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در پی اجرای طرح مبارزه با قاچاق عوامل یگان امداد شهرستان حین استقرار و کنترل خودرو های عبوری از آزادراه «قزوین - کرج» به یک دستگاه کامیون ولوو مشکوک و آن را متوقف کردند.
وی در ادامه گفت: پس از ارائه مجوز حمل دام توسط راننده و بازرسی کامیون مورد نظر در نهایت با عملکرد هوشمندانه ماموران مشخص شد از میان ۱۶۲ دام کشف شده ۱۰۲ راس از دام ها (گوسفند) قاچاق بوده که یک نفر نیز در این خصوص دستگیر شد.
سرهنگ منصوری با اشاره به این که متهم قصد انتقال دام ها قاچاق را از شهرستان سراب به استان تهران داشته گفت: متهم پس از تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
فرمانده انتظامی البرز در پایان گفت: کارشناسان ارزش دام های قاچاق کشف شده را بالغ بر ۲ میلیارد و ۴۰ میلیون ریال عنوان کردند.