بیش از 480 هکتار زمین از زمینخواران در استان مرکزی بازپس گرفته شد
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی گفت: از ابتدای سال تا کنون در مجموع 31 فقره پرونده اقتصادی به ارزش 94 میلیارد و 300 میلیون ریال در پلیس آگاهی استان تشکیل و 485 هکتار زمینخواری به بیتالمال بازگشته است.

بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ سیدنورالدین حسینی ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره جرائم حوزه اقتصادی در استان مرکزی اظهار داشت: در راستای مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی در ناجا تشکیل شد، پلیس آگاهی مرکز استان در راستای مبارزه با جرائم اقتصادی رتبه زیر 5 کشور را داشته و در زمینه تهسیلات غیر مجاز، پولشویی، رباخواری، اختلاس، رشا و ارتشا، زمینخواری، فرار مالیاتی و احتکار فعالیت کرده است.
وی افزود: از ابتدای سال تا کنون در مجموع 31 فقره پرونده به ارزش 94 میلیارد و 300 میلیون ریال در پلیس آگاهی استان تشکیل و 485 هکتار زمینخواری به بیتالمال بازگشته است.
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی تصریح کرد: همچنین در مدت زمان مذکور در آگاهی استان مرکزی 3 فقره پرونده احتکار با ارزش 2 میلیارد و 600 میلیون ریال، یک فقره پرونده با ارزش 200 میلیون ریال در حوزه فرار مالیاتی، 5 فقره پرونده در بحث رشا و ارتشا به ارزش 24 میلیارد و 160 میلیون ریال در آگاهی استان تشکیل شده است.
حسینی بیان کرد: همچنین در آگاهی استان 4 فقره پرونده با ارزش 31 میلیارد و 500 میلیون ریال در حوزه اختلاس، 5 فقره پرونده با ارزش 3 میلیارد و 500 میلیون ریال در حوزه رباخواری، یک فقره پولشویی با ارزش 800 میلیون ریال و 3 فقره پرونده هم در حوزه تسهیلات غیرمجاز با ارزش 31 میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی عنوان کرد: مبارزه با جرائم اقتصادی به همت بسیار بالایی نیاز داشته و پلیس هیچ مماشاتی با هیچ مسئولی در استان نداشته و با حمایت قوه قضائیه و فرماندهی ناجا، علیرغم تمام فشارها از هرگونه اعمال نفوذ در این زمینه جلوگیری میکند.
سرنوشت نامعلوم کودک شازندی
رئیس پلیس آگاهی استان مرکزی با اشاره به مفقود شدن محمدسپهر نقدی در اردیبشهت ماه گفت: تا کنون در این زمینه نتیجه حاصل نشده و فرضیه آدمربایی منتفی است، باتوجه به کوهستانی بودن منطقه احتمال غرقشدن در رودخانه، افتادن در چاه و دریده شدن توسط حیوانات وحشی موجود در منطقه متصور است، اما اقداماتی برای مشخص شدن سرونشت این کودک در دست اقدام است.
ایجاد مشکل در فعالیت شرکت تلفیق و هنر متصور است
حسینی با اشاره به برخورد پلیس با شرکت تلفیق و هنر نیز خاطرنشان کرد: این شرکت به نوعی شرکت هرمی بوده و باتوجه به ابلاغیه 20 روز پیش ستاد مرکزی، گردانندگان این شرکت به دنبال اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح بوده و دستور عدم ممانعت با فعالیت این شرکت ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: اما ایجاد مشکل در آینده فعالیت این شرکت نیز متصور است.
امکان سواستفاده از طرح ریجستری وجود دارد/ گروهها و فضای مجازی مکان امنی برای استفاده از این طرح نیست
رئیس پلیس فتای استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به طرح ریجستری گفت: متولی این طرح نیروی انتظامی نبوده و از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرا شده، اما در زمینه کلاهبرداریهای که در این زمینه متصور است.
سرهنگ احسان آنقی افزود: مانند بسیاری از مسائل روز مطرح شده در کشور، امکان سواستفاده از آن نیز وجود دارد، یکی از شگردهای شایع در این زمینه ارسال تصویر پاسپورت افراد که به تازگی از کشور خارج شدهاند و واریز وجه برای آنها و سواستفاده از مشخصات حساب بانکی آنها است.
وی تصریح کرد: شکل کنونی طرح ریجستری، مشکلاتی را ایجاد کرده و حتی شاهد این هستیم که افرادی که خرید و فروش تلفن همراه را انجام میدهند، ازاین طرح سواستفاده میکنند.
رئیس پلیس فتای استان مرکزی بیان کرد: افراد باید برای استفاده از این طرح به صورت حضوری مراجعه کنند و برابر قوانین و دستورالعمل وزارت ارتباطات اقدام کنند، گروهها و فضای مجازی مکان امنی برای استفاده از این طرح نیست.
نقش پررنگ رسانهها در برطرف کردن آسیبهای اجتماعی در استان مرکزی
معاون اجتماعی فرمانده انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست با اشاره به لزوم افزایش تعامل با رسانه گفت: آسیبهای اجتماعی مبتلابه استان احصا شده و اولویت استان در برخورد و رسیدگی به آنها و در زمینه اعتیاد، بیکاری، نزاع و درگیری، طلاق، سرقت از منزل و غیره است.
سرهنگ محمود خلجی افزود: نقش اصحاب رسانه در رسیدگی و برطرف کردن موارد مذکور و آگاهسازی مردم بسیار مهم و پررنگ است.
انتهای پیام/ ع