خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عیادت «صالحی» از «زهرا عبدالمحمدی»

ایسنا | سیاسی | یکشنبه، 20 مرداد 1398 - 13:46
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با همراهی بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگو و مهندس شجاعی، معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان عصر روز شنبه ۱۹ مردادماه جاری با حضور در منزل زهرا عبدالمحمدی، خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از وی عیادت کرد.
زندگي،خداوند،معاون،خبرنگار،رئيس،سازمان،صالحي،ببرد،مادي،تبيين

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با همراهی بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگو و مهندس شجاعی، معاون توسعه مدیریت و منابع این سازمان عصر روز شنبه ۱۹ مردادماه جاری با حضور در منزل زهرا عبدالمحمدی، خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، از وی عیادت کرد.
به گزارش ایسنا، علی اکبر صالحی، ضمن پی‌جویی روند بیماری و اقدامات درمانی انجام شده این خبرنگار، گفت: زیباترین کار تسلیم به اراده الهی است.
وی با بیان خاطراتی از دوران مختلف مسئولیت های دولتی ابراز امیدواری کرد این خبرنگار با قدرت و قوت، با ایمان کامل و با توسل به اولیاء خداوند مستدام باشد و خدا همه امور را آنچنان که مصلحت است، پیش ببرد.
صالحی افزود: انسان جز درک خالق و عمل به آنچه او گفته و کسب رضایتش چه دارد.
کسی که از خداوند اطاعت کند و آرامش وجدان داشته باشد، دیگر باک و ترسی ندارد.
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: متاسفانه زندگی به درستی برای ما از بعد مادی و معنوی تبیین و تفهیم نشده است.
ما در بعد مادی زندگی را به زیبایی تبیین می کنیم اما بعد معنوی خیلی مفصل است.
ما باید جوانان را در فرآیندی قرار دهیم که فلسفه زندگی را خوب درک کنند.
غرب در تلاش است جوانان را به سمت پوچ گرایی ببرد.
در حالیکه فلسفه زندگی خیلی زیباست.
زندگی یک امر دائم و پیوسته است.
وی با اشاره به بیان جمله ای از حضرت یوسف (ع) که می فرماید "من انسانم و خطاکارم و خودم را تبرئه نمی کنم"، پرداخت و ادامه داد: نفس، انسان را به سمت پلیدی و پلشتی می برد مگر آنجا که خداوند دستمان را بگیرد.
انتهای پیام