خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«زندگی من» آرش لاهوتی روی آنتن شبکه مستند

ایسنا | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 20 مرداد 1398 - 13:35
مجموعه مستند «زندگی من» به تهیه کنندگی و کارگردانی آرش لاهوتی با موضوع گروه های نمایشی از شبکه مستند سیما به روی آنتن می‌رود.
زندگي،مستند،مجموعه،لاهوتي،آرش،نمايشي،آنتن،شبكه

مجموعه مستند «زندگی من» به تهیه کنندگی و کارگردانی آرش لاهوتی با موضوع گروه های نمایشی از شبکه مستند سیما به روی آنتن می‌رود.
به گزارش ایسنا، مجموعه مستند «زندگی من» به تهیه کنندگی و کارگردانی آرش لاهوتی با موضوع گروه های نمایشی و تئاتر خاص در ۱۳ قسمت ۲۶ دقیقه‌ای روانه آنتن شبکه مستند می‌شود.
آرش لاهوتی «زندگی من» را با تمرکز بر گروه‌های نمایشی و تئاتر خاص تولید کرده و در این مجموعه هر بار با یکی از شخصیت‌های این گروه‌ها همراه می‌شود تا مشکلات و مسائلی که این افراد با آن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند را به تصویر بکشد.
این مجموعه مستند سراغ گروه‌های نمایشی افراد مبتلابه سندروم دان، اوتیسم، هنرمندان کهریزک، سالمندان، کودکان کار، نابینایان و ناشنوایان، افراد معلولین و ...
رفته است تا برشی از زندگی شخصی و فعالیت‌های هنری آن‌ها را به نمایش بگذارد.
«زندگی من» در طول نزدیک به یکسال در تهران و حاشیه تهران تولیدشده و با پرداختن به زندگی سوژه‌هایش می‌کوشد به پاسخ این سؤال دست یابد که هنر چه تأثیری بر زندگی افراد با نیازهای ویژه می‌گذارد.
آرش لاهوتی تهیه‌کننده، کارگردان و تدوینگر این مجموعه مستند است و از دیگر عوامل آن می‌توان به فیلم‌بردار صادق سوری، صداگذار محبوبه جعفرزادگان، ساخت موسیقی بهنود یخچالی، صدابرداران هادی بهشتی، فرزین زند و امید عبداللهی و مدیرتولید مرتضی ابراهیمی اشاره کرد.
پخش «زندگی من» تولید جدید شبکه مستند سیما از امشب آغاز می‌شود، این مجموعه شنبه‌ها ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن می‌رود و بازپخش آن یکشنبه‌ها ساعت ۰۹:۳۰ خواهد بود.
انتهای پیام