خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتغال به کار 50 هزار کارگر در واحدهای صنعتی قم

فارس | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 16:19
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: 50 هزار کارگر در استان در قالب دو هزار و 300 واحد صنعتی مشغل به کار هستند و باید ادارات دولتی به منظور حمایت از این کارگران، خرید کالای تولید قم را در اولویت قرار بدهند.
قم،استان،اجتماعي،استانداري،امنيتي،دولتي،سياسي،كالاي،خريد،معا ...

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: 50 هزار کارگر در استان در قالب دو هزار و 300 واحد صنعتی مشغل به کار هستند و باید ادارات دولتی به منظور حمایت از این کارگران، خرید کالای تولید قم را در اولویت قرار بدهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم مطرح کرد
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سید محمدرضا هاشمی ظهر امروز در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قم در سالن جلسات معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم با اشاره به لزوم اجرای طرح همیار تولید در استان اظهار کرد: قرار بود که این طرح در ابتدای سال تحصیلی آغاز شود، اما این اتفاق نیفتاد، باید تا پایان سال تحصیلی شاهد اجرای طرح همیار تولید در مدارس قم باشیم.
وی ادامه: مردمی کردن اقتصاد از الزامات اقتصاد مقاومتی است و رهبر معظم انقلاب بر این مساله تاکید داشتند، واگذاری پروژه‌های دولتی به بخش خصوصی در این راستا است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم افزود: اداره کل ورزش و جوانان استان بیشترین واگذاری پروژه‌های دولتی را در قم به بخش خصوصی داشت و باید بستر را برای واگذاری این طرح‌ها به بخش خصوصی فراهم کنیم، با اعتبارات دولتی امکان اتمام پروژه‌های نیمه تمام وجود ندارد.
هاشمی خرید کالای داخلی در ادارات استان قم را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: باید خرید کالای قم اولویت دستگاه‌های استان باشد تا زمانی که امکان خرید کالاهای استان قم باشد، ضرورتی ندارد که از تولیدات خارج از استان در ادارات قم استفاده شود.
وی ادامه داد: 50 هزار کارگر در استان قم در قالب دو هزار و 300 واحد صنعتی مشغل به کار هستند و باید ادارات دولتی به منظور حمایت از این کارگران، خرید کالای تولید قم را در اولویت قرار بدهند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم افزود: 240 هزار نفر داش آموز در استان هستند که آن‌ها می‌توانند بهترین مبلغ برای کالای داخلی باشند، مدارس بهترین مکان برای فرهنگ سازی هستند.
هاشمی با اشاره به نزدیک بودن تعطیلات نوروزی اظهار کرد: در این ایام شاهد برپایی نمایشگاه صنایع دستی در ورودی شهر قم هستیم و این نمایشگاه فرصت طلایی برای عرضه تولیدات مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی است.
وی ادامه داد: پروژه‌هایی که از امکان اعتبارات دولتی امکان راه اندازی آن‌ها وجود ندارد باید به بخش خصوصی واگذار شود در این زمینه نیاز به نگاه باز مدیران استان و پرهیز از تنگ نظری وجود دارد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم خاطرنشان کرد: وحدت نیاز امروز جامعه است و بهترین راهکار برای پیروزی علیه دشمنان، انسجام است، از نقد استقبال می‌کنیم ولی نقد با تخریب متفاوت است و نیاز به امید بخشی در شرایط فعلی داریم.
انتهای پیام/78004/آ30