سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیم و تربیت کشور از آموزش‌زدگی صرف و نمره‌محوری رنج می‌برد

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 19 مرداد 1398 - 22:29
سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: عرصه تعلیم و تربیت کشور سخت از آموزش‌زدگی صرف، نظام کپسولی فشرده و نمره‌محوری رنج می‌برد.
تعليم،تربيت،پرورش،آموزش،سرپرست،وزارت،خلق،نظام،يادگيري،حسيني، ...

سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: عرصه تعلیم و تربیت کشور سخت از آموزش‌زدگی صرف، نظام کپسولی فشرده و نمره‌محوری رنج می‌برد.
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، سیدجواد حسینی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در اختتامیه نهمین دوره اردوی دانش‌آموزی دختران پیشتاز از سراسر کشور که در محل اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: ارودگاه‌هایی از این قبیل می‌توانند کانون‌های سالم‌سازی جامعه باشند؛ با رویکرد دانش‌آموزباوری، دانش‌آموزمحوری و دانش‌آموز یاوری کار خود را آغاز کردیم و دانش‌آموزان را محور اساسی تعلیم و تربیت می‌دانیم.
وی افزود:‌ باید دانش‌آموزان را باور کنیم و همه تلاش‌های خود را در یاوری به آنان به کار بندیم و باید تلاش کنیم تا با خلق موقعیت های یادگیری براساس آموزه‌های سند تحول، تعلیم و تربیت تمام ساحتی را محقق کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: چه فرصت یادگیری بهتر از اینکه دانش‌آموزان در اردوگاه‌ها حضور می‌یابند و مهارت‌های زندگی، زیستن، با هم زیستن، آشتی با طبیعت، وابستگی، کار، صبر، ایثار و ...
را می‌آموزند؛ اینها آموزه‌های اصلی است که نظام تعلیم و تربیت باید بر آنها متمرکز شود.
حسینی افزود: آموزش و پرورش حلقه واسط عبور انسان‌ها از دوره کودکی به بزرگسالی است و باید به گونه‌ای اقدام کنیم تا دانش‌آموزان برای زندگی سعادتمندانه، متعادل و متکامل برای دوره بزرگسالی آماده شوند؛ برای اینکه این مهم محقق شود مرتب باید خلق فرصت‌های جدید یادگیری کنیم.
وی اضافه کرد: به طور مثال باید در اردوگاه‌ها، کانون‌های تربیتی، پژوهش‌سراها، ورزشگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خانواده، محله و مدرسه به عنوان کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرند و با استفاده از آنها فرصت خلق کنیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: همواره دو چیز ما انسان‌ها را به سعادت رهنمون می‌کند؛ نخست انتخاب و سپس عادات خوب؛ دو کارکرد مهم نظام تعلیم و تربیت انتخاب‌های خوب برای دانش‌آموزان و ایجاد عادت رفتار پسندیده در آنان است.
حسینی گفت: انسان‌های بزرگ با انتخاب بزرگ، بزرگ شده‌اند و انسان‌های مؤثر با آداب و الگوی نیکو برجسته‌ می‌شوند.
الگوهای دانش‌آموزی می‌تواند به الگوهای عادتی پسندیده کمک کند و برای خلق فرصت اردوهای آموزشی می‌تواند در کنار دانش‌آموزی، کنش‌آموزی و واکنش‌آموزی را بیاموزد.
وی ادامه داد: عرصه تعلیم و تربیت کشور سخت از آموزش‌زدگی صرف، نظام کپسولی فشرده، حافظه کانونی، کنکورگری، نمره‌محوری و ...
رنج می‌برد.
در حالیکه کنش‌آموزی، واکنش‌آموزی، مهارت‌آموزی، به‌زیستن، مهارت‌های عملیاتی و ...
یکی از اساسی‌ترین نیازهای جامعه است که تعلیم و تربیت باید بر اجرای آن اقدام کند و این اردوها گامی در این راستاست که با رویکرد دانش‌آموزباوری و دانش‌آموزیاوری دانش‌آموزان را را کنش‌آموزی همراه سازیم.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: شعار ما برای هر دانش‌آموز دست کم یک نقش، هر دانش‌آموز دست کم یک تشکل و هر دانش‌آموز دست کم یک مهارت است.
ما معتقدیم شما دانش‌آموزان در این اردو کنش‌آموزی، نقش‌آموزی، فعالیت‌های گروهی، سیستم، به‌سیستم و مهارت‌های ارتباطی را به خوبی فرا گرفته‌اید و این آموخته‌های خود را در سراسر زندگی جاری و ساری خواهید ساخت.
انتهای پیام/