خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات نفت عربستان افزایش نمی‌یابد/تثبیت صادرات ۷ میلیون بشکه‌ای

مهر | اقتصادی | شنبه، 19 مرداد 1398 - 17:20
یکی از مسئولان نفتی عربستان اعلام کرد که این کشور قصد دارد در ماه‌های اوت و سپتامبر امسال (مرداد-شهریور سال ۹۸) صادرات نفت خود را کمتر از ۷ میلیون بشکه در روز نگه دارد.
نفت،بشكه،نگه،روز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یک مسئول عربستانی اعلام کرد این کشور قصد دارد در ماه‌های اوت و سپتامبر امسال، با وجود تقاضای بالای مشتریان خود، صادرات نفت را کمتر از ۷ میلیون بشکه در روز نگه دارد تا به کاهش ذخیره‌سازی نفت جهان و بازگرداندن توازن به بازار نفت کمک کند.
این مسئول اعلام کرد درخواست برای خرید نفت از شرکت آرامکو عربستان در ماه سپتامبر امسال بالا بوده که نشان‌دهنده شرایط مطلوب تقاضای جهانی نفت است.
با این حال، عربستان تولید نفت خود را کمتر از ۱۰ میلیون بشکه در روز و صادراتش را کمتر از ۷ میلیون بشکه در روز نگه می‌دارد.
مسئول یادشده گفت: تقاضا در سطح جهانی و در همه مناطق قوی است، اما ما صادرات را کمتر از ۷ میلیون بشکه در روز نگه داشتیم.
اگر ما تقاضای (مشتریان در) ماه سپتامبر را تأمین می‌کردیم، تولید روزانه‌مان باید به ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه می‌رسید، زیرا تقاضا بالاتر است، اما تصمیم گرفتیم تولید و صادرات را ثابت نگه داریم.