دو پیام تسلیت به فریدون شهبازیان
مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی و خانه موسیقی ایران در پیامهایی به فریدون شهبازیان ـ آهنگساز و رهبر ارکستر ملی ایران ـ که این روزها داغدار از دست دادن مادرش است، تسلیت گفتند.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی و خانه موسیقی ایران در پیامهایی به فریدون شهبازیان ـ آهنگساز و رهبر ارکستر ملی ایران ـ که این روزها داغدار از دست دادن مادرش است، تسلیت گفتند.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل بنیاد رودکی در پیامی درگذشت مادر استاد شهبازیان را به وی تسلیت گفت.
در پیام علیاکبر صفیپور به فریدون شهبازیان، مشاور هنری و رهبر ارکستر ملی ایران آمده است:
«ضایعه درگذشت مادر گرامیتان، مایه تأسف و تأثر شد؛ ضمن ابراز همدردی، این مصیبت را به جنابعالی و خاندان محترم تسلیت میگویم.
از درگاه خداوند متعال برای آن مرحومه رحمت و غفران الهی و برای جنابعالی و خاندان محترم، صبر و تندرستی مسألت دارم.»
همچنین در پی درگذشت مادر فریدون شهبازیان (آهنگساز و رهبر ارکستر) خانه موسیقی ایران این ضایعه را به وی تسلیت گفت و برای خانواده آن مرحومه آرزوی صبر و شکیبایی کرد.
بانو حاجیه خانم حاج محمد حسین کاشی، همسر حسین شهبازیان (نوازنده، مدرس موسیقی و رهبر ارکستر درگذشته ۱۳۹۶) و مادر فریدون شهبازیان (آهنگساز و رهبر ارکستر ملی بود.
مراسم تشییع و خاکسپاری آن مرحومه یکشنبه ۱۴ بهمن ماه، ساعت ٩ صبح در بهشت زهرا (س) و مراسم یادبود روز پنجشنبه (١٨ بهمن ماه) در مسجدالنبی واقع در ولنجک بلوار دانشجو از ساعت ١٥: ٣٠ الی ١٧ برگزار میشود.
انتهای پیام