خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور بررسی انباشت پسماندهای مازندران در مرز فولادمحله صادر شد

فارس | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 15:34
استاندار سمنان پس از پیگیری‌های خبرگزاری فارس، دستور بررسی محل انباشت پسماندهای مازندران را در مرز فولادمحله صادر کرد.
سمنان،ساري،فارس،بررسي،استان،خبرگزاري،منطقه،دپو

به گزارش خبرگزاری فارس از مهدی‌شهر، شماری از مردم در سامانه «فارس من» که مطالبات و مشکلات مردمی را در سراسر کشور پیگیری می‌کند، موضوعی با عنوان «مشکل دپوی زباله ساری را که تبعات جبران‌ناپذیر آن دامن روستاهای سمنان را گرفته، پیگیری کنید» مطرح کرده‌اند.
آن‌ها با انتشار مطالبه‌ای در سامانه «فارس من» تصریح کردند که «ما مردمان روستای فولاد محله سمنان هستیم.
بیش از 12 سال است که زباله‌های بیمارستانی و ...
مردم ساری در منطقه گویچاله در مرز سمنان و ساری دپو می‌شود.
محصولات کشاورزی ما در حال نابودی است و بوی تعفن حاصل از این دپو غیرقابل تحمل است.
تدبیر مسؤولان سمنان و مازندران برای پایان دادن به این ظلم 12 ساله چیست؟»؛ خبرگزاری فارس استان سمنان به بررسی موضوع پرداخته است.
استاندار سمنان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان با بیان اینکه دستور بررسی محل انباشت پسماندهای ساری و نکا در فولادمحله صادر شده است و مسؤولان باید این مسأله را بررسی کنند، گفت: نخست باید بررسی‌های دقیقی در این زمینه انجام شود.
علی‌رضا آشناگر درباره انباشت پسماندهای ساری و نکا و برخی شهرهای حومه مازندران در منطقه فولادمحله گفت: دستور بررسی این منطقه به دستگاه‌های ذی‌ربط صادر شده است.
استاندار سمنان با تأکید بر اینکه این موضوع باید به‌طور دقیق بررسی شود، اظهار کرد: بعد از بررسی‌ها، اقدامات لازم در این خصوص انجام می‌شود.
به گزارش فارس؛ فولادمحله شمالی‌ترین روستای استان سمنان بوده و در 80 کیلومتری مرکز استان قرار گرفته است.
این روستا تا اوایل سال 1360 در حوزه استحفاظی دودانگه شهرستان ساری بود و پس از آن در حوزه شهرستان مهدی‌شهر در استان سمنان قرار گرفته است.
مشکلات مردم فولادمحله گرچه متعدد است؛ اما شاید مهم‌ترین و تأثیرگذارترین آنها، حضور ارابه‌های مرگی باشد که هر روز با 400 تن زباله می‌آیند و بارشان را خالی می‌کنند و می‌روند؛ البته کسی هم جلودارشان نیست.
انتهای پیام/75035/م/