خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی معرفی شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 مرداد 1398 - 14:55
با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان، مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و تعداد از مسئولان استان به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی معرفی شد.
جوانان،ورزش،استان،مديركل،خراسان،جنوبي،اداره،ورزشي،سرپرست

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهران سرپرست مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی ظهر امروز در این مراسم با گلایه از اینکه متأسفانه رفتار ورزش و جوانان در بحث تودیع و معارفه بسیار غیر منتظره و زیاد حرفه‌ای نبوده است اظهار داشت: در 15 ماه گذشته که بنده وارد استان شدم اداره ورزش و جوانان استان یک ساختار سازمانی نداشته است.
وی با بیان اینکه در ابتدای حضور بنده 4 هزار و 800 قلم اموال منقول در سامانه ثبت شده بود اما انباشته‌ای نداشتیم افزود: در آن زمان اداره ورزش و جوانان استان هیچ گونه هویت اجرایی نداشته است و اصلاح سیستم داخلی ما نیاز داشت تا پرسنل به این خودباوری برسد که می‌توان از وضعیت موجود به وضعیت مطلوب رسید.
مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی بیان کرد: خوشبختانه امروز اداره ورزش و جوانان ازساختار هویت درونی استراتژیک برخوردار است و در حوزه عملیاتی در مقابل هر بخشی آمادگی داریم و با نگاه کارشناسی شده کار می‌کنیم.
سرپرست با بیان اینکه سند توسعه بخش جوانان را امروز در دستورکار داریم تصریح کرد: در برنامه ورزشی نتوانسته‌ایم سندی آماده کنیم چراکه همراهی دستگاه‌های اجرایی سخت است.
وی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین مسائلی که در سازمان ورزش و جوانان صورت گرفته است بازسازی ساختار تشکیلاتی درون سیستم بود خاطرنشان کرد: هیئت ورزشی امروز در کشور سالن‌دار شده اما متاسفانه حتی یک هیئت ورزشی در خراسان جنوبی سالن ندارد.
مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی از وجود 170 پروژه فعال ورزشی در استان خبر داد و یادآور شد: اداره کل ورزش و جوانان استان در حوزه پژوهشی در کشور رتبه دوم را دارد.
در این مراسم مهران سرپرست مدیرکل اسبق ورزش و جوانان خراسان جنوبی تکریم و حسن عزیزی به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان معارفه شد.
انتهای پیام/ش