خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پخش آزمایشی شبکه اینترنتی لبیک در تلویزیون تعاملی شیما

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 19 مرداد 1398 - 13:44
شبکه تلویزیونی اینترنتی لبیک برای پوشش رویدادهای مذهبی به خصوص رویدادهای ایام حج تمتع، در کانال ۷۷ شیما راه اندازی شد.
شيما،تعاملي،حج،شبكه،مجازي

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، همزمان با برگزاری مناسک حج، هزاران نفر از زائران بیت‌اللّه الحرام و حاجیان حج ابراهیمی از ملل مختلف و سراسر نقاط جهان، شبکه اینترنتی تعاملی «لبیک» برای پوشش رویدادهای مذهبی به خصوص در ایام حج، بر بستر فضای مجازی در تلویزیون تعاملی شیما راه‌اندازی شد.
شیما (شبکه یکپارچه متعامل ایران) به عنوان اولین رسانه تعاملی در کشور، سیستم تلویزیونی دو سویه‌ای است که در یک زمان، امکان برقراری ارتباط دو طرفه بین مخاطب و رسانه را برقرار می‌سازد.
کاربران می‌توانند جهت تماشای این شبکه در ستاپ باکس به کانال ۷۷ و همچنین در وب‌سایت شیما به آدرس: https://shimaiptv.ir/shi-labbaik مراجعه نمایند.
انتهای پیام/