خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره بزرگ فرهنگ اقوام زاگرس نشین در لرستان برگزار می‌شود

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 مرداد 1398 - 13:06
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: جشنواره بزرگ فرهنگ اقوام زاگرس نشین آبان ماه امسال در لرستان برگزار می‌شود.
جشنواره،لرستان،گردشگري،فرهنگي،زاگرس،اقوام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی لرستان سید امین قاسمی از برگزاری جشنواره بزرگ فرهنگ اقوام زاگرس نشین در لرستان خبر داد و اظهارداشت: جشنواره فرهنگ اقوام زاگرس نشین که به عنوان یکی از رویدادهای هفتگانه در تقویم سالیانه معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قرار گرفته است امسال به میزبانی لرستان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره اینکه این جشنواره هر ساله در یکی از استان‌های لرستان، کرمانشاه، کردستان، همدان و ایلام برگزار می شود افزود: حدود 15 استان در این جشنواره دعوت شرکت می‌کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان معرفی جاذبه های گردشگری، برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات، موسیقی و برنامه‌های فرهنگی و پخت غذای محلی با عنوان جگر وز را از بخش‌های مختلف جشنواره بزرگ فرهنگ اقوام زاگرس نشین دانست.
وی عنوان کرد: این جشنواره 8 تا 11 آبان ماه در محوطه باغ گلستان قلعه فلک الافلاک خرم‌آباد به مدت 4 روز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ ز