افزایش 100 هزار تنی تولید شلتوک برنج در گیلان
رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: بیش از 100 هزار تن نسبت به سال گذشته در بخش تولید شلتوک برنج افزایش داشتهایم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: بیش از 100 هزار تن نسبت به سال گذشته در بخش تولید شلتوک برنج افزایش داشتهایم.
به گزارش ایسنا، علی درجانی، استان گیلان را یکی از قطبهای تولید کشور به ویژه محصولات استراتژیک بیان کرد و گفت: رسالت ما در سالی که مزین به سال رونق تولید است سنگینتر و مسئولیت بیشتری داریم.
وی با بیان اینکه امروز زمان آن رسیده سند فرهنگی وزارت خانه بومی و تبدیل به برنامه فرهنگی برای استان شود ادامه داد: سند باید با توجه به ماموریت ها و اولویتهای گیلان تهیه و پیوست بخشهای اجرایی شود.
درجانی، کار فرهنگی را پیوسته با کار فنی ادارات دانست و خاطرنشان کرد: بخش فرهنگی مختص یک فرد خاص نیست بلکه کل اقشار و خانوادهها را نیز شامل می شود.
وی با اشاره به اینکه تغییر در رفتار اجتماعی فرد زمانی متبلور می شود که از نظر فرهنگی اغنا شده باشد، گفت: معجزه تشویق را در نظر بگیرید، چرا که امر به معروف و نهی از منکر روشهای مختلفی دارد.
درجانی در جلسه شورای فرهنگی سازمان ضمن ابراز خرسندی از توجه به بخش فرهنگ تصریح کرد: فرهنگ آمیخته با عمل موجب پیشرفت کشاورزی و رونق آن در بخش تولید خواهد شد.
وی با بیان اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، افزود: با روشهای ساده و تکراری نمیشود ماموریتها را به سرانجام رساند و تلاش شبانه روزی را میطلبد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، تولید محصول سالم را از دغدغههای سازمان بیان کرد و گفت: اگر وظایف خود را در خصوص حفظ اراضی انجام ندهیم در آینده نزدیک چیزی از کشاورزی گیلان باقی نخواهد ماند.
وی با اشاره به اینکه امسال، تولید محصولات استراتژیک امیدبخش است، ادامه داد: بیش از ۱۰۰ هزار تن نسبت به سال گذشته در بخش تولید شلتوک برنج افزایش داشته ایم.
درجانی با بیان اینکه امسال شش درصد کشت مکانیزه برنج و هفت درصد برداشت مکانیزه داشتهایم، گفت: اولین سالی است که بیش از 2500 دستگاه کمباین آماده برداشت ویژه برنج مستقرکردیم و اجازه نمیدهیم، کمباینهای مخصوص گندم وارد استان شده و موجب کاهش کیفیت و کمیت برنج شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هوشمندی مردم را در مقابله با مگس میوه زیتون جلوگیری از به وجود آمدن بحران عنوان و اظهار کرد: در حوزه کنترل ملخ نسبت به استانهای همجوار به عنوان استان برتر با ۱۰ هزار هکتار، مبارزه جهادی انجام و مشارکت مردم در این بخش مناسب بود.
وی در پایان از روحانیون و ائمه جمعه رودبار درخواست کرد تا با اعلام عمومی در خصوص مبارزه با مگس میوه زیتون با مروجین همکاری داشته، چرا که این زمان طلایی بهترین مرحله برای مبارزه و جلوگیری از خسارات و حملات آفت است.
انتهای پیام