ماراتن برنامهنویسی مالی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد
ماراتن برنامهنویسی در حوزه فناوریهای مالی با حمایت بانک قرضالحسنه مهر ایران و با همکاری شتابدهنده ستارگان فارابی مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی از ۱۰ تا ۱۲ بهمن در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

ماراتن برنامهنویسی در حوزه فناوریهای مالی با حمایت بانک قرضالحسنه مهر ایران و با همکاری شتابدهنده ستارگان فارابی مستقر در مرکز رشد واحدهای فناوری و کارآفرینی دانشگاه شهید بهشتی از ۱۰ تا ۱۲ بهمن در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام بانک قرضالحسنه مهر ایران ، این رویداد که با عنوان فین و ارز (fin wars) برگزار شد، هدفی تحت عنوان معرفی ظرفیتهای بالای بازار سرمایه به دانشجویان و کارآفرینان علاقهمند به این حوزه داشت و نیازها از طرف بازار سرمایه و صنعت بانکداری به صورت چالش مطرح شدند و تیمها برای حل آن، مسالهها و ایدههای خود را ارائه دادند.
حرکت در راستای سیاستهای فناورانه بانک قرضالحسنه مهر ایران
مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرضالحسنه مهر ایران در خصوص برگزاری این رویداد استارتآپی گفت: با توجه به دو موضوع حمایت از کالای ایرانی و جوانگرایی، تصمیم گرفتیم تا با حمایت از این جشنواره، ضمن حمایت از کالای ایرانی و جوانان خلاق، در راستای سیاستهای فناورانه بانک حرکت کنیم و این رویداد را برگزار کنیم.
وی افزود: به منظور بهرهمندی بیشتر و بهتر از جوانان ایدهپرور در ابتدا برای تیمهای شرکتکننده چالشهای سوپرمارکت مالی آنلاین، چالش جمعسپاری و سرمایهگذاری خیریه و چالش تحلیل دیتای مشتریان در زمینه مالی مطرح شد و سپس در طی این سه روز، شرکتکنندگان فرصت داشتند تا راهحلهای خود را برای رفع این چالشها ارائه کنند.
اکبری بیان کرد: حمایتهای بانک قرضالحسنه مهر ایران از برگزیدههای جشنواره برنامهنویسی مالی فین و ارز در سه مرحله و تحت عنوانهای «دوره پیششتابدهی»، «دوره شتابدهی» و «دوره ثبت شرکت» بود.
وی درباره نوع حمایت از ایدههای برتر گفت: در دوره پیششتابدهی به ۳ تیم برتر، جوایز نقدی و خدمات پیش شتابدهی اعطا میشود؛ همچنین در دوره شتابدهی از ۳ تیم برتر هر کدام تا سقف مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان حمایت میشود؛ در دوره ثبت شرکت نیز، بانک قرضالحسنه مهر ایران، از شرکت برتر، در فرآیند سرمایهگذاری تا تولید محصول، حمایت خواهد کرد و به نوعی با آنها مشارکت میکند.
رجوع صنعت بانکداری به دانشگاه
حسن تلیکانی، عضو هیأتمدیره این بانک درباره ایده برگزاری این رویداد گفت: مطمئناً بانکداری سنتی نمیتواند جوابگوی همه نیازهای صنعت بانکداری، ایجاد اشتغال پایدار و جمعآوری نقدینگی باشد و نیاز است که جوانان خلاق و دانشگاهی وارد این حوزه شوند و در بحث قیمت تمام شده پول، کاهش هزینه پرسنلی و جمعآوری منابع تأثیرگذار به این صنعت کمک کنند.
وی در ادامه افزود: ما در ۱۱ سال گذشته به بیش از ۴ میلیون نفر وام دادهایم و با توجه به تعداد پرسنل و این حجم از متقاضی، به عنوان بانکی که وظیفه بانکداری خرد را بر عهده دارد، نمیتوانیم نیاز تمام متقاضیها و جامعه را پاسخگو باشیم.
به همین علت تصمیم گرفتیم برای اولین بار چنین رویدادی را برگزار کنیم و برای حل چالشهای صنعت بانکداری به دانشگاهها و افکار نوآور رجوع کنیم.
البته این گروهها در حال حاضر تازه هستند و مطمئن هستیم در آینده میتوانند به جامعه و صنعت کمک کنند.
تجاریسازی ایدههای برگزیده
کوروش پرند، رئیس مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: ما ابتدا دوره پیش شتابدهی داشتیم که به سه تیم برتر جوایز نقدی و خدمات پیش شتابدهی ارائه میشود.
بعد از آن دوره شتابدهی و ثبت شرکت را داشتیم که در این دوره از سه تیم برتر هرکدام تا سقف مبلغ ۱۲۰ میلیون تومان حمایت میشود و به تیمهای برگزیده در بحثهای منیتورینگ و مربیگری های تخصصی برای تبدیل ایده به محصول و تجاریسازی آن در شتابدهنده دانشگاه شهید بهشتی کمک میشود.
وی افزود: نکته مهم در برگزاری این رویداد در این بود که نیاز از طرف صنعت و بازار کار مطرح میشود و این مهم سرعت جذب تیمها به بازار کار را سرعت میبخشد.
ادیتور: زهرا میعادی
انتهای رپرتاژ خبری