خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه اندازی کانون یاریگران زندگی در ۱۰ درصد از مدارس کشور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 19 مرداد 1398 - 11:01
کاظمی گفت: امسال کانون یاریگران زندگی را در ۱۰ درصد از مدارس کشور راه اندازی می‌کنیم.
فرهنگي،آموزش،پرورش،پرورشي،پيشگيري،معاون،وزارت،كانون،دانش

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش باشگاه در مراسم انعقاد تفاهم نامه با ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: در سال ۸۹ بیست طرح و برنامه که بخش اعظم آن به حوزه ستاد مبارزه با مواد مخدر بر می‌گردد؛ مورد توجه قرار گرفت.
او ادامه داد: در موضوع پیشگیری، ترویج و شناسایی و درمان وارد عمل شدیم که در بحث پیشگیری، شناسایی دانش آموزان و اولیا را داریم.
طرح توانمندسازی، طرح آزمایشی با رویکرد پیشگیری از اعتیاد برای مدرسه و خانواده‌ها هم مورد توجه است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: در حوزه ترویج و فرهنگ سازی جشنواره نوجوان سالم را داریم همچنین چهارمین هفته مبارزه با آسیب‌های اجتماعی در دستور کار است؛ علاوه بر آن خانه‌های پیشگیری را در نظر گرفتیم.
کاظمی بیان کرد: مهم‌ترین برنامه پوشش ۱۰۰ درصدی در پیشگیری از اعتیاد است، همچنین نگاه فرهنگی بر آموزش و و توانمند سازی دانش آموزان در دستور کار است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برنامه ای با رویکرد نگاه فرهنگی در حال آماده سازی است، گفت: ویرایش پنجم این برنامه در حال آماده شدن است و کانون یاریگران زندگی را با کمک تشکل‌های دانش آموزی و اداره کل فرهنگی و هنری راه اندازی خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: مشارکت دستگاه‌های خصولتی، خلاء نظام آموزشی و اقتصادی را پُر می‌کند
او تصریح کرد: قرار است یک هزار و ۳۵۰کانون فرهنگی و تربیتی که محل استقرار آنها در شهرستان هاست، به کمک این کانون بیایند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال کانون یاریگران زندگی را در ۱۰ درصد از مدارس کشور راه اندازی می‌کنیم و سپس با بررسی بازخورد‌ها در سال‌های آتی، پوشش این طرح را افزایش خواهیم داد.
انتهای پیام /
پوشش ۱۰۰ درصدی برای مقابله با اعتیاد میان دانش آموزان