خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیانیه ائتلاف بین‌المللی درباره "سقوط" پهپاد آمریکایی در بغداد

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 19 مرداد 1398 - 09:46
عملیات "اراده محکم" (نام نظامی مداخله آمریکا علیه داعش در عراق و سوریه) به اخباری مبنی بر اینکه یک پهپاد آمریکایی هدف حمله قرار گرفته و این حمله منجر به سرنگونی آن در بغداد شده است، واکنش نشان داد.
فرود،بغداد،بيانيه،فرودي،عراقي،چهارشنبه

عملیات "اراده محکم" (نام نظامی مداخله آمریکا علیه داعش در عراق و سوریه) به اخباری مبنی بر اینکه یک پهپاد آمریکایی هدف حمله قرار گرفته و این حمله منجر به سرنگونی آن در بغداد شده است، واکنش نشان داد.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق، این عملیات با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: یک فروند پهپاد ائتلاف ضد داعش روز چهارشنبه به دلیل نقص فنی فرودی برنامه‌ریزی نشده در بغداد داشت و توسط نیروهای عراقی با موفقیت تحت کنترل قرار گرفت و هنگام فرود و یا در روند کنترل بر آن، به اشخاص یا دارایی‌ها آسیبی وارد نشد.
در ادامه این بیانیه آمده است، پهپاد مدل MQ-1C متعلق به ارتش آمریکا بود که در منطقه الرضوانیه در غرب بغداد فرود آمد.
همچنین در این بیانیه آمده است، این اتفاق مربوط به روز چهارشنبه بوده و برای امروز نیست، بیانیه نیز پس از انتشار تصاویری در پایگاه‌های اجتماعی و حضور نیروهای عراقی در اطراف پهپاد منتشر شد، پهپاد در یک محوطه باز مجبور به فرودی شدید شد و سقوط به دلیل باز شدن چرخ‌های فرود نبود.
انتهای پیام