خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعیدی: مالیات منازل مازاد نیاز خانواده پرداخت شود/ مشکل برنامه نود را مردم باید قضاوت کنند

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | جمعه، 18 مرداد 1398 - 10:07
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت، در طرح مالیات عایدی بر مسکن، مالیات منزل مازاد نیاز خانواده باید پرداخت شود.
مسكن،شوراي،مجلس،اسلامي،ماليات،طرح،رسانه،عمومي،ادامه،سعيدي،فر ...

نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی گفت، در طرح مالیات عایدی بر مسکن، مالیات منزل مازاد نیاز خانواده باید پرداخت شود.
به گزارش خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، زهرا سعیدی پنجشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار کرد: در طرح مالیات عایدی بر مسکن، مالیات منزل مازاد نیاز خانواده باید پرداخت شود.
این طرح نیاز کمک دولت و راه اندازی سامانه‌ای از سوی وزارت مسکن است.
در قانون اساسی کشور، مسکن نیاز ضروری شناخته شده است.
همچنین مالک ملک در قرآن خدا ذکر شده است.
نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: ۱۷۰ کشور در حال اجرای چنین طرحی هستند.
همیشه بهانه‌هایی وجود داشته است که اکنون زمان اجرا این طرح نیست.
سعیدی تصریح کرد: حاکمیت در زمینه ملک باید ورود پیدا کند و نظارت داشته باشد.
چند اقتصاددان این طرح را بررسی کرده‌اند.
وی در ادامه اظهار کرد: تقریبا ۳۰ درصد اقتصاد ایران بر پایه مسکن در حال گردش است.
التهاب بازار خودرو به دلیل میزان تولید آن به یک سوم رسیده است، اما چه اتفاقی افتاده است که قیمت مسکن بیشتر از خودرو افزایش پیدا کرد؟
رئیس فراکسیون روابط عمومی و رسانه مجلس شورای اسلامی در خصوص اینکه چه تدبیری اندیشیده شده است تا مالکان مالیات پرداختی را از مستاجران دریافت نکنند، اظهار کرد: کسی که مازاد بر مصرف خود ملک ندارد، وارد بازار سوداگری نمی‌شود.
سوداگری زمانی آغاز خواهد شد که یک نفر می‌تواند برای افرادی انبوه تصمیم گیری کند.
وی ادامه داد: در اصفهان تعداد مسکن بدون استفاده ۶۰ هزار واحد است.
در تهران ۵۰۰ هزار مسکن خالی وجود دارد و دو میلیون و پانصد هزار مسکن خالی در کل کشور وجود دارد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر اقتصاد به تازگی اعلام کرده است که بیش از ۸۰ درصد سبد خانوار را مسکن تشکیل می‌دهد.
مسکن به عنوان یک نیاز ضروری، نیازمند حذف سوداگر از این بازار است.
سعیدی همچنین در پاسخ به این پرسش که به عنوان رئیس فراکسیون روابط عمومی رسانه مجلس شورای اسلامی چه اقدامی برای حفظ برنامه پرطرفدار ۹۰ کرده است گفت: به افراد پیشکسوتی مانند فردوسی‌پور باید تریبون داده شود تا درباره مشکلات پیش آمده توضیح دهد تا علت آن مشخص شود.
وی ادامه داد: تصمیم گیرنده این موضوع به دلیل مستقل بودن تنها صدا و سیما است اما اعتقاد شخصی من این است که به او باید تریبونی برای دفاع داده شود.
رها کردن چنین شخصی که برای او مطالبه عمومی وجود دارد، مطلوب نیست.
رئیس فراکسیون روابط عمومی رسانه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: به هر دو طرف موضوع باید تریبون داده شود تا حرف‌شان را بزنند و مردم قضاوت کنند.
انتهای پیام