خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترجمه کتاب «شهروندی» منتشر شد

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 18 مرداد 1398 - 08:49
ترجمه کتاب «شهروندی (گفتمان، نظریه‌ها و دیدگاه‌های فراملی)» نوشته پیتر کیویستو و توماس فیست توسط نشر گل‌آذین منتشر و راهی بازار نشر شد.
شهروندي،كتاب،نويسندگان،نشر،بعدي،جمله

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «شهروندی (گفتمان، نظریه‌ها و دیدگاه‌های فراملی)» نوشته پیتر کیویستو و توماس فیست به‌تازگی با ترجمه محسن نیازی و ولی بهرامی توسط نشر گل‌آذین منتشر و راهی بازار نشر شد.
نویسندگان این کتاب معتقد است شهروندی مفهومی چند بعدی و متکثر است که ابعاد مختلفی از جمله شهروندی دوگانه، شهروندی زیست_محیطی، شهروندی فمنیستی، شهروندی پسامدرن و شهروندی جهان‌وطنی به خود گرفته است.
این مفاهیم از جمله موضوعاتی هستند که در کتاب به آن‌ها پرداخته شده است.
همچنین در این‌کتاب خوانش‌های متفاوت و بعضا متعارضی از شهروندی و زیست‌جهان اجتماعی _فرهنگی ارائه می‌شود.
کتاب «شهروندی» با سیر در معنا و مفهوم شهروندی، زمان گذشته را به حال و حال را به آینده پیوند می‌دهد و با توجه به تحولات رخ داده در جوامع امروزی، تدابیری را برای تغییرات به وجود آمده در روابط دولت_ملت در عصر جهانی‌شدن پیشنهاد می‌کند.
نویسندگان کتاب به‌علاوه به ما گوشزد می‌کنند که دیگر با ظرف سیاست‌های از بالا به پایین و تک بعدی محدود به دولت_ملت کلاسیک نمی‌توان شهروندانی نیرومند و آگاه داشت.