خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمهوری اسلامی در اوج قدرت است/ وحدت مردم، کلید پیروزی

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 17 مرداد 1398 - 22:41
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: کلید پیروزی ما وحدت مردم است و باید با وحدت کلمه بر دشمنان و شیطنت‌های دشمنان پیروز شد.
دفاع،مقدس،شهدا،كشور،بنياد،نشر،حفظ،قدرت،آثار،رئيس،كارگر،رهبري ...

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: کلید پیروزی ما وحدت مردم است و باید با وحدت کلمه بر دشمنان و شیطنت‌های دشمنان پیروز شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان بهشهر، سردار بهمن کارگر عصر امروز در بیست و دومین یادواره شهدای روستای کیاسر بهشهر اظهار کرد: امروز جمهوری اسلامی در اوج قدرت است و این قدرت و اقتدار به برکت شهداست.
وی افزود: ما در دفاع مقدس به قدرت شهدا پیروز شدیم و در دفاع مقدس و با تقدیم شهدای ارزشمند و همچنین تقدیم شهدای مدافع حرم، قدرت فرزندان این مرزوبوم را به نمایش گذاشته و اقتدار ما به برکت شهداست.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور بیان کرد: در دوران دفاع مقدس ما در مملکت مان قادر نبودیم سیم خاردار بسازیم و امروز در اوج قدرت و در هسته ای از 19کشور برتر و در پزشکی قطب مهم و در شتاب علمی رتبه اول را داریم و همه این موارد به برکت اسلام و رهبری است.
کارگر گفت: وعده خدا حق است و هرچه داریم از اسلام است و اگر به وعده خدا عمل کنیم خداوند به وعده خود عمل می‌ کند.
وی افزود: نابودی پهپاد دشمن در ماه‌های اخیر بیانگر قدرت ایران اسلامی است و ما با سامانه ساخت خود و سامانه ساخت جمهوری اسلامی ایران پهپاد دشمن را نابود کردیم.
این مسؤول با بیان اینکه ما قدرت را با خون شهدا پیدا کردیم؛ خاطر نشان کرد: سپاه قهرمان است و همه مردم پای انقلاب هستند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور بیان کرد: امروز دانشگاههای ما با قبل از انقلاب قابل مقایسه نیستند و با وجود فشارهای اقتصادی پروژه‌های مختلف در حال انجام است.
به گفته کارگر، آمریکا سردمداران احمق دارد و ترامپ و اوباما فرقی ندارند و ما باید به اصول خود پایبند و گوش به فرمان رهبری باشیم که اگر از همان ابتدا همه به نصایح رهبری گوش میدادند؛ وضع بهتری نسبت به زمان فعل داشتیم.
وی با اعلام اینکه انقلاب اسلامی رو به جلوست؛ اضافه کرد: در مورد تجهیزات نظامی خود گوشه‌هایی را نشان دادیم و از نظر نیروی انسانی چیزی کم نداریم و امنیت خود و کشورهای منطقه را تأمین می‌کند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران، سوریه و عراق را از دست آمریکا نجات داد و به حول و قوه الهی یمن آزاد می‌شود و ما از سوریه و عراق و لبنان و غزه حمایت می‌کنیم.
کارگر افزود: امروز ایران اسلامی قدرت اول منطقه و از قدرت‌های بزرگ دنیا هستیم و این موارد به دلیل اعتماد ملت که توکل به خدا و گوش به فرمان رهبری هستند؛ ایجاد شده است.
وی ادامه داد: امروز شهدایی که در دفاع از حرم به شهادت رسیدند در زمان انقلاب و دفاع مقدس بدنیا نیامدند و امروز با وجود همه شیطنت‌های دشمنان، ایران روسفید و آینده نظام درخشان است.
شهدا به دنبال اخلاص، وحدت و ولایتمداری هستند
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: کلید پیروزی ما وحدت مردم است؛ اما برخی دنبال جناح‌بازی هستند که خیانت است و شهدا از ما وحدت و اطاعت از رهبری می‌خواهند و کار با اخلاص باید انجام شود.
کارگر اظهار کرد: هرکسی به خون شهدا خیانت کند؛ عاقبت به خیر نمی‌شود و اگر اشکالی است؛ اشکال در کشور و بعضا" در مسؤولان است ؛اما اصل نظام توسط رهبری هدایت می شود.
وی افزود: باید حواسمان جمع باشد که شهدا از همه چیز گذشتند و مهمترین کلیدشان اخلاص بود و باید ادامه دهنده راهشان باشیم.
به گفته رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور، جوانان ما از جوانان انقلاب و دفاع مقدس بهترند و با وجود تهاجم فرهنگی دشمن و برنامه‌های ضد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، به واسطه جوانان در اوج اقتدار هستیم و باید به جوانان امیدوار باشیم و باید به جوانان اعتماد کرد.
کارگر گفت: جوانان در مسائل علمی پیروز شدند و باید به آنان اعتماد کرد و بدانیم که مردم همواره روسفید بودند و مازندران از اولین استانها در دفاع مقدس بود و باید قدر خود و جوانان را بدانیم .
وی همچنین با اشاره به یکی از دیدارهای کری و ظریف خاطر نشان کرد: یکی از مباحثی که کری به ظریف گفت این بود که خواهش میکنیم مردم شما شعار "مرگ بر آمریکا" نگویند؛ در حالی که این شعار همیشگی ملت ماست.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور گفت: رهبری فرمودند که با توجه به همه دشمنی‌ها و تهدیدهای دشمنان، در ایران جنگ نمی‌شود؛ مذاکره نمی‌کنیم و زیر بار ظلم نمی‌رویم.
کارگر اظهار کرد: فرزندان شما در نیروهای مسلح آماده‌اند و از نظر فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و...
رو به جلو هستیم و باید از عملکرد آنانی که کار می‌کنند تقدیر و آنانی که خیانت می‌کنند؛ معرفی شوند.
وی با اشاره به برخی از مسائل داخلی یادآور شد: برخی می‌گویند چرا نظام دزد دارد؟
در حالی که این مسأله باید باشد و اگر حق نبود این مسأله انجام نمی‌گرفت و باید افرادی که خیانت می‌کنند؛ توسط دستگاه قضایی محاکمه شوند و لذا نظام ایستاده است تا سیستم خائنین را محاکمه کند؛ اما باید پیشگیری هم انجام شود.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کشور با تأکید بر ادامه راه شهدا گفت: باید راه شهدا را ادامه و با اخلاص موفق شویم؛ چرا که راه شهدا، راه اخلاص و ولایتمداری است.
بیست و دومین یادواره 11تن از شهدای کیاسر بهشهر در بخش یانه‌سر با حضور پر شور مردم ولایی و مسؤولان و خانواده‌های شهدا برگزار شد.
انتهای پیام/86002/ع