خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای ۷۳ پروژه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان گیلان آغاز شده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 17 مرداد 1398 - 12:35
رشت- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان با اشاره به آغاز اجرای ۷۳ پروژه در ستاد اقتصاد مقاومتی این استان، گفت: بیشترین پروژه‌ها مربوط به آب و فاضلاب روستایی و جهاد کشاورزی است.
مقاومتي،اقتصاد،گيلان،ستاد،پروژه،توجه،احداث،استان

به گزارش خبرنگار مهر، کیوان محمدی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان در سالن الغدیر استانداری برگزار شد درباره پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در این استان، اظهار کرد: در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گیلان در مجموعه ۳۴ جلسه برگزار شده که تعداد این ستاد ۸۸ طرح است.
با بیان اینکه از سال گذشته تاکنون۷۳ پروژه ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان آغاز شده است، افزود: بیشترین پروژه ها مربوط به سازمان‌های آب و فاضلاب روستایی و جهاد کشاورزی است.
وی با اشاره به پنج‌ پروژه برجسته اقتصاد مقاومتی در گیلان که مورد توجه ستاد اقتصاد مقاومتی کشور قرار گرفته است، گفت: پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی، احداث کارخانه نورد میلگرد کاسپین، احداث واحد تولید کننده خوراک آبزیان، طیور و حیوانات خانگی، احداث سدهای لاستیکی باغبانان فومن و پهلوان بست لنگرود است.
محمدی در ادامه به عوامل رفع مشکلات تولید و توسعه در استان گیلان، تصریح کرد: توجه ویژه به محیط زیست در انجام پروژه‌ها، افزایش سرعت عمل در تکمیل پروژه انزلی و بویژه آستارا که نقش بین المللی در گیلان دارد، توجه به دو سد پل رود و شفارود و پروژه های حوزه فرهنگی شامل کتابخانه برخی از این پروژه‌ها در حوزه اقتصاد مقاومتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.