تامین زیرساختهای آموزشی در ساوه ضروری است
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: ساوه بدلیل ویژگیهای صنعتی و پذیرش مهاجر از اقصی نقاط کشور برای اشتغال نیازمند تامین زیر ساختهای آموزشی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، شهریار فولادوند ظهر امروز در آئین نواختن زنگ انقلاب و افتتاح دو طرح آموزشی در ساوه اظهار کرد:تامین زیرساختهای آموزشی در ساوه ضروری است، از این رو با توجه به ضرورت تامین فضاهای آموزشی، توجه بیش از پیش به این مهم از سوی مسوولان و خیران ضروری است.
وی اظهار کرد: هم اکنون با توجه به نیت و نگاه خیرخواهانه خیران به مدرسه سازی در این شهرستان بخشی از نیازهای دانش آموزان به تحصیل در فضاهای آموزشی مناسب رفع شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی مهمترین تبعات نامناسب زندگی اجتماعی را ناشی از بیسوادی و کم سوادی دانست و بیان کرد: تکامل و کمال افراد جامعه در گرو توجه به فراگیری علم و دانش است.
مدیر آموزش و پرورش ساوه نیز گفت: میزان ساخت فضاهای آموزشی این شهرستان در زمان انقلاب با قبل از آن قابل مقایسه نیست.
ابراهیم فراشیانی افزود: این مهم یکی از برکات آموزش و پرورش در 40 سال انقلاب اسلامی است.
وی اظهار کرد: خیران مدرسه ساز این شهرستان نقش بسزائی در احداث و ساخت فضاهای آموزشی این شهرستان بر عهده دارند که این امر باعث کسب رتبه برتر میزان تعهد خیرین مدرسه ساز ساوه در استان مرکزی شده است.
مدیر آموزش و پرورش ساوه با اشاره به نقش برجسته خیران این شهرستان در مدرسه سازی بیان کرد: فضاهای آموزشی ایجاد شده توسط خیرین به خصوص در منطقه شهرک علوی که با جمعیت رو به افزایشی مواجه است بسیاری از کمبودهای آموزش و پرورش را تا حدودی رفع کرده است.
وی از مرحوم جراحیزاده به عنوان نخستین خیر مدرسهساز یاد کرد و گفت: پس از رحلت وی خانواده این مرحوم راه ایشان را ادامه دادند.
مدیر آموزش و پرورش ساوه افزود: هم اکنون 4 طرح در حوزه آموزشی آماده بهره برداری است و برای بهره برداری از آنها بیش از 60 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
هنرستان 12 کلاسه محمدمیثم جهانسوزان که برای ساخت آن 13 هزار میلیون ریال از محل اعتبارات دولتی و 12 هزار میلیون ریال دیگر به همت خانواده خیرنیک اندیش مرحوم حاج حسن جراحی زاده افتتاح شد که 600 دانش آموز در آن مشغول به تحصیل شدند.
سالن ورزشی محمدابراهیم جهانسوزان که برای ساخت آن 3 هزار میلیون ریال از سوی خیرنیک اندیش مرحوم حاج حسن جراحی زاده و نیز پنج هزار میلیون ریال با مشارکت اعتبارات دولتی احداث شده است.
انتهای پیام/