خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت دلار 50 تومان کاهش یافت

تسنیم | اقتصادی، بازار | پنجشنبه، 17 مرداد 1398 - 11:28
قیمت خرید دلار امروز در شعب ارزی بانک‌ها با کاهش 50 تومانی به 11 هزار و 508 تومان و 4 ریال رسید.
خريد،قيمت،بانك،ارزهاي،پوند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بعد از شتاب ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و افزایش مراجعه مردم به مراکز خرید و فروش ارز برای فروش ارزهای خانگی، بانک مرکزی از بانک‌ها خواست نسبت به خرید ارزهای مردمی فعال شوند.
برهمین‌اساس شعب ارزی بانک‌ها هر روز بعد از دریافت نرخ از بانک مرکزی، نسبت به خرید ارز از مردم اقدام می‌کنند.
دستور بانک مرکزی به بانک‌ها بعد از آن صادر شد که صرافی‌ها از خرید ارزهای مردمی خودداری و میدان را به دلال‌ها واگذار کرده بودند.
گفتنی است، امروز بانک‌های عامل قیمت دلار را 11 هزار و 508 تومان و 4 ریال، قیمت یورو را 12 هزار و 901 تومان و 4 ریال و قیمت پوند انگلیس را 14هزار و 5 تومان و 6 ریال برای خرید از مردم اعلام کرده‌اند.
قیمت دلار، یورو و پوند نسبت به روز کاری قبل کاهش محسوسی داشته است.
** توجه داشته باشید که قیمت‌های درج‌شده در این خبر برای دلار، یورو و پوند، قیمت خرید بانک از مردم است نه فروش!
انتهای پیام/