سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امتیازی ویژه برای مدال آوران المپیاد پزشکی/ امکان تحصیل رتبه‌های برتر در ۲ رشته کارشناسی ارشد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 23:46
پاسالار گفت: امکان تحصیل همزمان در رشته آموزش پزشکی در مقطع ارشد به رتبه های برتر المپیاد علوم پزشکی داده می شود.
پزشكي،المپياد،علوم،قرار،يازدهمين،دانشجو،حمايت،مركز

رئیس کمیته فنی یازدهمین المپیاد علوم پزشکی خبر داد؛
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به گزارش خبرنگار، پروین پاسالار رئیس کمیته فنی یازدهمین المپیاد دانشگاه های علوم پزشکی در اختتامیه یازدهمین المپیاد دانشگاه های علوم پزشکی اظهار کرد: ما نمی توانیم همه مشکلات دنیا را برطرف کنیم اما می توانیم کیفیت خدمات را ارتقا دهیم.
وی افزود: ۶۰ ایده مورد حمایت موسسه تحقیقات آموزش پزشکی قرار گرفته است و امیدوارم المپیاد دانشجویی در سطح بین المللی برگزار شود.
پاسالار ادامه داد: در سال های گذشته، رتبه یک تا سه المپیاد علوم پزشکی تحت حمایت بنیاد نخبگان قرار می گرفتند اما امسال نه تنها، مدال آوران نقره و برنز تحت حمایت نخبگان قرار می گیرند بلکه امکان تحصیل همزمان در رشته آموزش پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد به این رتبه های برتر داده می شود.
آمار شرکت کنندگان در المپیاد علوم پزشکی
در ادامه مراسم نادر ممتاز منش دبیر علمی المپیاد دانشجویی گفت: بیش از ۱۰ هزار دانشجو در المپیاد علوم پزشکی مورد غربالگری قرار گرفتند و در حدود ۲ هزار دانشجو پذیرفته شدند و در نهایت، ایده های ۵۰۰ دانشجو مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در یازدهمین المپیاد دانشگاه‌های علوم پزشکی، امسال ۴۲ درصد از شرکت کنندگان را زن و ۵۸ درصد را آقایان تشکیل دادند و در طراحی سوال مرکز سنجش پزشکی به مرکز المپیاد علمی دانشجویان وزارت بهداشت کمک کرد و از امکانات و کمک مرکز سنجش آموزش پزشکی برای قرنطینه طراحان سوال کمک گرفتیم.
انتهای پیام/