خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدیه فرمانده انتظامی کردستان به اصحاب‌رسانه؛ پلیس شکایت‌ خود را از خبرنگاران پس می‌گیرد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 21:07
فرمانده انتظامی استان از رؤسای پلیس‌های تخصصی و دستگاه قضائی کردستان خواست شکایات خود علیه خبرنگاران را پس گرفته و پروندهای قضایی را مختومه کنند.
روز،خبرنگاران،رؤساي،تخصصي،خبرنگار،پاسداشت،گوياي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار علی آزادی امروز در مراسم روز خبرنگار که با حضور رؤسای پلیس‌های تخصصی، مدیران خبرگزاری، خبرنگاران و عکاسان در سالن جلسات ستاد فرماندهی انتظامی کردستان برگزار شد، اظهار داشت: روز خبرنگار پاسداشت شهید بزرگوار، صارمی است که یادآور رشادت‌ها و تلاش‌های اصحاب‌رسانه برای به داد مظلومین رسیدن، انعکاس دقیق، سریع و صحیح اخبار و عملکرد نظام و مطالبه‌گری این قشر زحمت‌کش به‌عنوان زبان گویای مردم است.
وی با ذکر اینکه روز خبرنگار روز پاسداشت حرمت قلم و ارج نهادن به مقام خبرنگاران است، افزود: امروز در نامه‌ای از تمامی رؤسای پلیس‌های تخصصی و دستگاه قضائی می‌خواهم به حرمت این روز مبارک و حفظ شأن و جایگان اصحاب رسانه، از پیگیری شکایات و دعاوی خود مربوط به خبرنگاران، صرف‌نظر کرده و از اقامه دعوا ‌علیه آنها خودداری کنند.
فرمانده انتظامی استان کردستان تصریح کرد: بنده همیشه خود را موظف به پاسخ‌گویی به سؤالات، دغدغه‌ها و انتقادات اصحاب رسانه دانسته و این امر مهم را نیز به رؤسای پلیس‌های تخصصی گوشزده کرده‌ و موظف به رعایت آن هستند.
سردار آزادی گفت: بنده معتقدم خبرنگاران باید زبان گویای مردم باشند و با ریزبینی، تیزبینی، رعایت امانت‌داری و صداقت کامل مسائل و مشکلات جامعه را منعکس و از مسئولان پیگیری و مطالبه‌گری کنند.
انتهای پیام/ ع