خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توفان ۷۵ نفر را در سیستان روانه بیمارستان کرد

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 18:40
مدیرکل دفتر مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: ۷۵ نفر از مردم منطقه سیستان در شمال این استان به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از توفان و گرد و خاک از شب گذشته تاکنون روانه بیمارستان و مراکز درمانی شدند.
سيستان،بلوچستان،گرد،خاك،توفان،منطقه،وزش،معلق،ذرات،باد

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ۷۵ نفر از مردم منطقه سیستان در شمال این استان به دلیل مشکلات تنفسی ناشی از توفان و گرد و خاک از شب گذشته تاکنون روانه بیمارستان و مراکز درمانی شدند.
رضا اربابی اظهار داشت: این افراد به دلیل عوارض تنفسی، چشمی و قلبی ناشی از توفان و گرد و خاک که از روز دوشنبه منطقه سیستان را فرا گرفته به بیمارستان ها، مراکز درمانی و پایگاه‌های اورژانس مراجعه کردند.
او افزود: ۳۳ نفر از این افراد بستری و بقیه به طور سرپایی درمان شدند.
به گفته رئیس گروه هشدار و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان توفان گرد و خاک میزان غلظت ذرات معلق در هوای منطقه سیستان را صبح امروز/ سه شنبه/ به بیش از ۹ برابر حد مجاز رساند.
علی ملاشاهی حد مجاز و استاندارد ذرات معلق در هوا را ۱۵۰ میکرو گرم بر مترمکعب عنوان کرد و اظهار داشت: غلظت ذرات معلق در هوای منطقه سیستان هزار و ۴۶۱ میکرو گرم بر متر مکعب گزارش شده است.
او ادامه داد: سرعت وزش باد همراه با گرد و خاک در سیستان به ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت رسید که ضمن کاهش کیفیت هوا دید افقی در شهرستان زهک را به ۸۰۰ متر کاهش داد.
رئیس گروه هشدار و پیش بینی اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: وزش باد شدید در نقاط مستعد که از روز گذشته در شمال سیستان و بلوچستان شروع شده تا فردا ادامه دارد.
او گفت: در این مدت در نواحی مرکزی و جنوبی سیستان و بلوچستان غبار محلی و وزش باد همراه با گرد و خاک با شدت کمتر پیش بینی می‌شود.
سیستان و بلوچستان با وسعتی حدود ۱۸۷ هزار و ۵۰۲ کیلومتر مربع (معادل ۵/۱۱ درصد مساحت کشور) و ۱۹ شهرستان و بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می‌شود که امکان دارد همزمان چندین پدیده از جمله توفان، بارندگی، سیل، خشکسالی و مواج شدن دریا را تجربه کند.
سیستان با پنج شهرستان زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز در شمال سیستان و بلوچستان واقع شده است.
انتهای پیام/ز