80 پروژه آموزشوپرورش استان لرستان در دست اجراست
مدیرکل اموزش و پرورش لرستان گفت: امسال بیش از 80 پروژه مهم آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اداری آموزشوپرورش استان با اعتبار120میلیارد تومان در حال اجراست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، رضا زینیوند مقدم امروز در مراسم نواختهشدن زنگ انقلاب در مدرسه دخترانه شاهد مهر با اشاره به اینکه ملت ایران سه خواست مهم در طول تاریخ حیات خود داشتهاست، اظهار داشت: این سه خواسته شامل استقلال، آزادی و دینداری بوده و همه مبارزات ملت شریف در طول دوران حیات برای دستیابی به این سه اصل بودهاست.
وی افزود: مرور نهضتهای عصر حاضر بهویژه 100 سال اخیر نشان میدهد ملت ایران برای رسیدن به این سه مطالبه از هیچ کوششی فروگذاری نکرده وهر نهضتی که شکل گرفته حول این سه محور بودهاست.
مدیرکل اموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه هر نهضتی که در دنیا شکلگرفته یکی از سه اصل استقلال، آزادی و دینداری مغفول ماندهاست، عنوان کرد: آنچه باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد این بود که امامخمینی(ره) سهگانه استقلال، آزادی و دینداری را با هم مجموع کردند همه یکصدا و یکدل با انسجام شعار محوری انقلاب را بهصورت خودجوش فریاد زدند و درنهایت این وحدت نظر و عقیده منجر به پیروزی انقلاب در 22 بهمن 57 شد.
وی بیان کرد: امروز نیز پس از گذشت 40 سال این سه درخواست تاریخی ملت محور باعث وحدت، انسجام، تداوم و استمرار نظام جمهوری اسلامی شده و توسط مقام معظم رهبری این راه همچنان ادامه دارد.
زینیوند مقدم در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی منشأ خدمات و اثرات ارزشمندی برای ملت و حتی مسلمانان جهان و کشورهای منطقه بودهاست، گفت: نرخ پوشش تحصیلی کشور قبل از انقلاب 45 درصد بوده این درحالیست که هماکنون در آستانه 40 سالگی نرخ پوشش تحصیلی به 94 درصد رسیدهاست.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان تصریح کرد: همچنین براساس سرشماری سال 1355 نرخ باسوادی قبل از انقلاب 34 درصد بوده، اما طبق سرشماری سال 95 نرخ باسوادی به 93 درصد رسید که این آمار رقم قابل توجهی است.
زینیوند اظهار داشت: سال 97 بیش از 80 پروژه مهم آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اداری در آموزشوپرورش لرستان با اعتبار120میلیارد تومان در حال اجرا است که 60 درصد این اعتبارات تخصیص داده شده، همچنین شش پروژه از آنها در دههفجر به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/ن