خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت 4500 شرکت دانش‌بنیان در سراسر کشور+فیلم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 15:35
معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: زمانی که توسعه درون‌زا و فناورانه نباشد، نمونه‌اش معضلات اصفهان می‌شود، سومین استان بیکار ایران است،یک دودکش صنعتی دیگر هم نمی‌شود در آن ایجاد کرد.
فناوري،اتفاق،اصفهان،استان،توسعه،ستاري،چابهار،برايش،تحميل

به گزارش خبرگزاری تسنیم از چابهار، سورنا ستاری در نشستی با استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان سیستان و بلوچستان در چابهار اظهار داشت: مفهوم توسعه یک مفهوم درونی‌ست، ماهیچ وقت نمی‌توانیم یک چیزی را از بیرون بیاوریم و تحمیل کنیم تا توسعه اتفاق بیاافتد.
وی افزود:نمونه بارز توسعه تحمیلی استان اصفهان است، ما هر هنری داشتیم تو اصفهان پیاده کردیم، پالایشگاه، نیروگاه،فولاد، سیمان و انواع و اقسام شهرک‌های صنعتی را ایجاد کردیم ولی الان از نظر درصد بیکاری استان سوم تا پنجم کشور است و یک دودکش دیگر هم نمی‌شود آنجا زد، ظرفیت صنایع آلاینده‌اش پر شده است.
معاون علی و فناوری رییس جمهور تصریح کرد: اصفهان ظرفیت کارآفرینی ندارد چون توسعه‌درون‌زا برایش اتفاق نیاافتاده است، هر توسعه‌ای برایش اتفاق افتاده از بیرون تحمیل شده و سنخیتی با پتانسیل‌های این استان ندار درحالی که پتانسیل‌های استان اصفهان گردشگری،فرهنگی، صنایع دستی فوق‌العاده و سبقه تاریخی بی‌نظیر است.
ستاری ادامه داد: دانشگاه در هیچ جای دنیا محصول بیرون نمی‌دهد، دانشگاه خودرو نمی‌سازد، واکسن و دارو تولید نمی‌کند، محصول کار شرکت است، به‌خاطر همین است که تاکید ما این است که اساتید و دانشجویان به سمت تاسیس مراکز دانش‌بیان، پارک علم و فناوری، استارتاپ و ...بروند که ته‌اش درآمدزایی و تاسیس شرکت‌های فناورانه با ارزش افزوده بالا خواهد بود.
معاون فناوری رییس جمهور گفت: اکوسیسم پژوهش و فناوری باید طوری باشد که بخش خصوصی به‌جای آنکه برود در دلار و سکه سرمایه‌گذاری کند، بیاید و در پژوهش و استارتاپ سرمایه‌گذاری کند، اتفاقی که در 4500 شرکت دانش‌بیان و 6 الی 7 هزار استارتاپ کشور الان اتفاق افتاده است و سرمایه‌های بخش‌های خصوصی را جذب کرده است.
شرکت‌هایی که متکی به دانش هستند و زیرساخت‌های عجیب و غریبی‌ هم ندارند.
انتهای پیام/ ت