خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا دیگر قدرت مطلق نیست

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 13:38
زنجان-نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت:روشی که ایران پیش‌گرفته، موجب بیداری ملی و اسلامی در کشورهای اسلامی‌ شده و امروز دیگر آمریکا قدرت مطلق نیست.
ايران،اسلامي،زنجان،بابيان،خاتمي،نماينده،جوانان،انقلاب،استان،بشكه

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله علی خاتمی صبح شنبه در آئین نواختن زنگ انقلاب در شهر زنجان، گفت: ملتی سرپا و قدرتمند است که هویت‌های تاریخی و فرهنگی خود را حفظ کند و باید این هویت تقویت شود.
وی بابیان اینکه این انقلاب به‌آسانی به‌دست نیامده است، اظهار کرد: باید اقدامات دولت و نظام در جامعه به خوبی تبیین شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان گفت: قیام امام راحل که ازسال ۴۲ آغاز شد و در ۵۷ به پیروزی رسید تنها به پشتوانه مردم بود و هیچ حامی خارجی بلوک غرب و شرق نداشت و در این میان مردم هم پشت رهبری حرکت کردند.
خاتمی بابیان اینکه ایران اسلامی در مقابل انواع دسیسه‌ها و تحریم ها و تهدیدها، به موفقیت‌های بزرگی رسیده است، ابراز کرد: وظیفه دانش آموزان ایرانی این است که در سنگر علم و دانش تلاش کنند.
وی افزود: در هشت سال دفاع مقدس جوانان این مرزوبوم مردانه ایستادگی کردند و امروز هم باید توان علمی خورا بالا برده تا در سایه علم به قله‌های پیشرفت برسیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان تصریح کرد: قبل از انقلاب ۲هزار بشکه نفت با ۳۲ میلیون جمعیت صادر می‌شد و در زمان حاضر ۲ میلیون بشکه نفت با ۸۵ میلیون نفر جمعیت صادرات داریم.
خاتمی افزود: روشی که ایران پیش‌گرفته، موجب بیداری ملی و اسلامی در کشورهای اسلامی‌ شده و امروز دیگر آمریکا قدرت مطلق نیست و آینده ایران اسلامی برای فرزندان ما و آینده ایران اسلامی است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز ایران اسلامی جوانان نخبه در همه حوزه‌ها دارد و این برای ما مایه افتخار است و باید قدر این جوانان را بدانیم.
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زنجان بابیان اینکه کشورمان امروز در همه حوزه‌ها اقتدار دارد، ابراز کرد: ایران امروز وابسته هیچ کشوری نیست و در همه حوزه‌ها سرآمد است.