خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاخص فضای کسب و کار در استان سمنان از میانگین کشوری کمتر است

مهر | استان‌ها | شنبه، 22 دی 1397 - 14:07
سمنان-نماینده مردم شهرستان های گرمسار و آرادان در مجلس گفت: شاخص فضای کسب و کار در استان سمنان از میانگین کشوری کمتر است که این امر باید اصلاح شود.
اقتصاد،مشاركت،شاخص،بهبود،كسب،فضاي،سمنان،استان

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا کاتب در نشست ظهر شنبه شورای برنامه ریزی، توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در استانداری ضمن بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار در استان سمنان از میانگین کشوری کمتر است، تاکید کرد: یکی از راه های ارتقای فضای کسب و کار و بهبود شاخص ها برگزاری مستمر نشست های کارشناسی به خصوص در فضای کارآفرینی برای سرمایه گذاران است.
وی خواستار ارتقای شاخص فضای کسب و کار در استان سمنان شد و افزود: ایجاد فضای اشتغال و سرمایه گذاری می تواند به بهبود شرایط اقتصادی کمک شایانی کند.
عضو خانه ملت ضمن بیان اینکه امروز باید با استفاده از ظرفیت ها و استعدادهای درون استان سمنان باید به بهبود فضای کسب و کار بیندیشیم، گفت: استان سمنان از لحاظ ظرفیت ها و افراد فرهیخته زبانزد محسوب می شود.
کاتب ضمن تاکید بر اینکه شاخص بهبود محیط کسب و کار از دیگر عوامل توسعه اقتصادی است، ابراز داشت: رشد و شکوفایی این شاخص در گرو عملکرد مطلوب مسئولان استان است لذا از آن ها انتظار است تا در راستای بهبود فضای کسب و کار تلاش بیشتری صورت دهند.
وی در ادامه به موانع کسب و کار و همچنین سرمایه گذاری اشاره کرد و ادامه داد: فقدان آگاهی و فرهنگ سازی یکی از عواملی است که ماحصل آن مشارکت کم رنگ مردم در اقتصاد است و این امر سبب می شود تا شاهد رشد اقتصادی نباشیم.
نماینده گرمسار و آردان در مجلس یکی از عوامل پایین بودن نرخ اقتصادی استان سمنان را همین مقوله عدم مشارکت مردم دانست و تاکید کرد: مسئولان باید بدانند که در چه حوزه هایی در سطح استان دچار ضعف هستیم و برای رفع این نقاط ضعف باید چه برنامه های عملی را به اجرا در بیاوریم.
کاتب با بیان اینکه افزایش مشارکت مردمی در اقتصاد کشور نقش مهم محسوب می شود، بیان کرد: البته کمبود مشارکت مردمی در اقتصاد کشور دیده می شود و تنها به استان سمنان نیز محدود نمی شود اما باید در این راستا برنامه ریزی جدی داشت.