خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلوز: سائوپائو را برای پایان دادن به دوران بازیگری‌ام انتخاب نکرده‌ام

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 13:09
فوتبال جهان - ستاره برزیلی سابق تیم‌های فوتبال بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن می‌گوید از بازگشت به کشور و تیم سابقش هدف بزرگی را دنبال می‌کند.
تيم،سائوپائولو،آلوز،دوران،جام،جهاني،بازيكن

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دنی آلوز، مدافع سابق پاری‌سن‌‌ژرمن که در هفته جاری به تیم فوتبال سائوپائولو پیوست، می‌گوید، دلیلش برای انتخاب این تیم با وجود داشتن پیشنهادهای اروپایی، صرفاً ساختن یک پایان احساسی برای دوران بازیگری‌اش نبوده است.
آلوز 36 ساله که چندی پیش ادعا کرد چند تیم اروپایی به او پیشنهاد داده‌اند، به عنوان بازیکن سائوپائولو پیوسته و با این تیم قراردادی بسته که تا ماه دسامبر سال 2022 اعتبار دارد.
او که در دوران بازیگری‌اش 40 جام قهرمانی کسب کرده است، گفت: من رؤیای بازی در دوره بعدی جام جهانی را دارم و به همین دلیل تیمی نیاز داشتم که مرا باور داشته باشد و به سابقه فوتبالی‌ام اعتماد کند.
من به سائوپائولو آمده‌ام تا با این تیم نتیجه بگیرم.
نمی‌خواهم هیچ کسی فکر کند که من برای پایان دادن به دوران بازیگری‌ام به سائوپائولو آمده‌ام چون هنوز اهداف زیادی در سر دارم.
آلوز در جام جهانی 2018 روسیه بازی نکرد چون از ناحیه زانو مصدوم بود.
او اگرچه جزو بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم ملی برزیل در جام‌‌های جهانی 2010 و 2014 بود اما در هر دو مورد، زیر سایه مایکون قرار گرفت.
آلوز در جمع هواداران سائوپائولو هم گفت: امروز سائوپائولو یک بازیکن نگرفته بلکه یک هوادار مانند همه شما به این تیم اضافه شده است.
انتهای پیام/