خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهلت ارسال آثار به نخستین جشنواره تبلیغی لقمان حکیم تمدید شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 10:04
قم - دبیر نخستین جشنواره تبلیغی لقمان حکیم از تمدید مهلت ارسال آثار به این جشنواره تا ۱۵ آبان ۹۸ خبر داد.
جشنواره،تبليغي،لقمان،طلاب،حكيم،جنتي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جنتی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مهلت ارسال اثر به دبیرخانه نخستین جشنواره تبلیغی لقمان حکیم تمدید شده است، اظهار داشت: بر اساس فراخوان مهلت ارسال تا ۱۵ مرداد اعلام شده بود که با توجه به نزدیک شدن موسم تبلیغی محرم و درخواست طلاب مبلّغ، شورای سیاست‌گذاری جشنواره تبلیغی لقمان حکیم تصمیم گرفت این فرصت تا تاریخ ۱۵ آبان ۹۸ تمدید شود.
وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین خصوصیت این جشنواره، نقش‌آفرینی و هم‌افزایی جریان‌های غیرسازمانی طلاب و گروه‌های ‌تبلیغی خودجوش در ارتقاء محتوا و روش‌های تبلیغ است، افزود: دبیرخانه جشنواره تصمیم گرفته است نشست‌های هم‌اندیشی پدیدآورندگان و فعالین تبلیغی را در استان‌های مختلف کشور برگزار کند.
دبیر نخستین جشنواره تبلیغی لقمان حکیم افزود: تا کنون چندین نشست در استان‌های قم، یزد، اصفهان، تهران، شیراز برگزار که با استقبال خوب مبلغین مواجه شده است.
وی عنوان کرد: در جریان برگزاری این جشنواره استعدادها و ظرفیت‌ها تبلیغی در بین طلاب کشور شناسایی و رشد داده می‌شوند.
حجت الاسلام جنتی اضافه کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و پیگیری اخبار جشنواره به سایت www.bastefarhangi.ir مراجعه کنند.