خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه مذاهب اختلاقات قومی و مذهبی را کاسته است

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 16 مرداد 1398 - 08:58
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با بیان این که کار اصلی دانشگاه مذاهب اسلامی تربیت نیروی‌های معتدل تراز انقلاب است گفت: با فعالیت دانشگاه مذاهب از اختلافات قومی، فرقه‌ای کاسته شده است.
دانشگاه،استان،مذاهب،هرمزگان،اسلامي،فضاي،مختاري،شعبه،فقيه،جذب ...

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد حسین مختاری در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت وجود دانشگاه مذاهب اظهار داشت: تنها راه مقابله با تکفیر و مبارزه با گسترش قرائت‌های افراطی در هر جامعه ای به ویژه جامعه اسلامی، یک مرکز آکادمیک و علمی برای آشناسازی نسل جوان و تنویر افکار عمومی جامعه است.
وی افزود: دانشگاه مذاهب مدل جالبی برای ایجاد تقریب و نزدیکی افکار به روش علمی است که می تواند موثر باشد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: طی سالیان گذشته در ۷ استان کشور شعبات این دانشگاه تاسیس شده و توسعه یافته و به زودی در دو استان آذربایجان غربی و کرمان نیز به علت درخواست نمایندگان ولی فقیه نسبت به تاسیس شعبه اقدام خواهد شد.
مختاری با بیان این مطلب که در استان بوشهر در سال جاری آزمون جذب دانشجو نیز برگزار شده است، افزود: در دانشگاه مذاهب علاه بر صدور مدرک به دنبال تربیت نیروی تقریبی هستیم.
وی از عدم وجود فضای آموزشی و زیر ساختی در استان هرمزگان انتقاد کرد و گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه هرمزگان نسبت به سایر دانشگاه‌ها عقب است و نباید این دانشگاه که واحدی حاکمیتی است در فضای غیر استاندارد و اجاره ای فعالیت کند.دکتر مختاری تاکید کرد: مسوولان استانی برای تبدیل شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان به پردیس بین المللی در استان هرمزگان بیش از پیش حمایت کنند، وضعیت امروز شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی در این استان با توجه به کمبودهای سخت افزاری که دارد زیبنده استان نیست و تلاش وافر مسوولان استانی را می طلبد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ادامه داد: از نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان انتظار داریم با توجه به ظرفیت استان برای تبدیل شدن به قطب علمی، تقریبی و فرهنگی و جذب دانشجو از سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، این دانشگاه را در جهت دست یافتن به فضای اموزشی اختصاصی یاری کنند.
مختاری در پایان سخنانش گفت: این دانشگاه مجوز جذب طلاب شیعه و سنی را نیز از وزارت علوم دریافت کرده و در صورتی که فضای آموزشی مناسبی به این دانشگاه در استان هرمزگان تخصیص یابد طلاب شیعه و سنی استان می توانند در مقاطع ارشد و حتی دکتری نیز ادامه تحصیل خود را در سطوح ۳ و ۴ در فضای آکادمیکی و دانشگاهی انجام دهند.