خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران در استان بوشهر فردا تقویت می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 بهمن 1397 - 13:05
بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: بارش باران در استان بوشهر فردا تقویت می‌شود.
استان،ساعت،دريا،شمال،وزش،باد

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد که با نفوذ سامانه بارشی به جنوب و جنوب غرب کشور، بارش باران در برخی نقاط استان ادامه می یابد.
وی اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود از فردا بارش‌ها بویژه در نیمه جنوبی استان و برخی نقاط مرکزی و شرقی استان تقویت شود و بارندگی گاهی به صورت رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد ادامه یابد.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: از فردا به تدریج بر سرعت وزش باد شمال غربی و در پی آن ارتفاع موج دریا افزوده می‌شود و با توجه به تداوم وزش باد نسبتا شدید شمال غربی تا روز سه شنبه، خلیج فارس طی این مدت به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.
وی ادامه داد: برای ۲۴ ساعت آینده آسمان استان بوشهر نیمه ابری تا تمام ابری در غالب نقاط استان به‌ویژه در مناطق جنوبی و مرکزی استان همراه با بارش باران گاهی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
مساعدی افزود: جهت وزش باد در مناطق شمالی و مرکزی استان متغیر غالبا شمال شرقی تا شمال غربی با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت، در مناطق جنوبی استان متغیر غالبا شمال شرقی تا جنوب شرقی با سرعت هشت تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت ، از فردا بتدریج در همه نقاط استان شمال غربی با سرعت ۱۴ تا ۳۸ گاهی تا ۴۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
وی بیان کرد: ارتفاع موج دریا دریا نیز طی این مدت ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر گاهی تا ۱۲۰ سانتیمتر و از بامداد فردا در سواحل شمالی و مرکزی استان به تدریج ۹۰ تا ۱‌۵۰ سانتیمتر خواهد بود.
وی اظهار داشت: فردا در بندر بوشهر زمان مد اول دریا ساعت هشت و ۹ دقیقه، جزر دریا ساعت ۱۱ و ۴۱ دقیقه و مد دوم دریا ساعت ۱۸ و ۳۶ دقیقه خواهد بود.