محرومیتزدایی از بشاگرد نیازمند اقدامی جهادی است
وزیر راه و شهرسازی گفت: محرومیتزدایی از بشاگرد نیازمند اقدامی جهادی است و از این رو در سالجاری با تکمیل راههای دسترسی آن به مرکز استان نخستین گامها را پایهریزی میکنیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: محرومیتزدایی از بشاگرد نیازمند اقدامی جهادی است و از این رو در سالجاری با تکمیل راههای دسترسی آن به مرکز استان نخستین گامها را پایهریزی میکنیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از قشم، محمد اسلامی ظهر امروز در آیین بهرهبرداری از شناور مسافری الماس یک قشم در پاسخ به سوال خبرنگار فارس اظهار داشت: شهرستان بشاگرد منطقهای مستعد بوده که از فرصت شکوفایی بالایی برخوردار است.
وی افزود: از این رو دو هفته پیش برای اقدامی جهادی در راستای محرومیتزدایی از آن با استاندار هرمزگان به توافقاتی رسیدهایم.
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تکمیل راهها و تسهیل دسترسی مردم آن به مرکز استان از نخستین گامهای لازم برای محرومیتزدایی از این منطقه است که در سالجاری با همکاری وزارت راه و استانداری هرمزگان پایهریزی میشود.
اسلامی در خصوص پروژه پل خلیج فارس نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: مسائل زیست محیطی، تامین منابع مالی و مطالعات مهندسی و اجرایی سه عامل متوقف شدن این پروژه است.
وی ادامه داد: استانداری هرمزگان و سازمان منطقه آزاد قشم در حال انجام مذاکره با سرمایهگذاران خارجی هستند که پیشبینی میشود در اسرع وقت به عقد قرارداد برسد.
وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: این پروژه از سرگرفته خواهد شد و ملاحظاتی که در طراحی انجام شده است اقتصاد جزیره، تسهیل دسترسی مردم به بندرعباس و بخش ترانزیتی را با شتاب بیشتری به پیش میبرد.
اسلامی گفت: تولید کشور در سالجاری با وجود تمام تحریمها رونق خواهد گرفت و بهرهبرداری از شناور بومی الماس یک قشم نمونهای موفق از این رونق است.
وی اظهار داشت: با اعمال سیاستهای حمایتی روند رو به رشد تولید در کشور را تداوم خواهیم داد و با استفاده از ظرفیت متخصصان و صنایع داخلی به دنبال آن هستیم تا پیشرفتهترین وسایل را برای دستیابی به ایمنترین سفرها در اختیار هموطنان قرار دهیم.
گفتنی است، بعد از ظهر امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی در اسکله شهید ذاکری قشم شناور مسافربری کاملا بومی «الماس قشم یک» باظرفیت ۱۵۸ صندلی به بهرهبرداری رسید.
با الحاق این شناور جدید ساخت داخل به ناوگان دریایی هرمزگان، تعداد شناورهای مسافری مسیرهای دریایی بین جزیره قشم به بندرعباس و جزایر هرمز و لارک به ۳۹ فروند با ظرفیت چهار هزار و ۱۰۰ نفر صندلی افزایش یافت.
۴۳ کارگاه و کارخانه فعال تولید شناورهای چوبی، فایبرگلاس، فلزی و آلومینیومی در سطح استان هرمزگان وجود دارد که این استان را به کانون اصلی تولید شناورهای دریایی ایران تبدیل کرده و سه کارگاه و کارخانه از این تعداد به جزیره قشم تعلق دارد.
انتهای پیام/۸۸۰۵۰/ر