خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت پرونده های خودروهای لوکس

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 16:23
مدیرکل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز آخرین وضعیت پرونده های خودروهای لوکس و گوشی های تلفن خارجی قاچاق را اعلام کرد.
قاچاق،درصد،انبار،رسيدگي،پرونده،افزايش

به گزارش مشرق، عبدالمجید اجتهادی در نشست خبری خود گفت: در چهار ماهه اول امسال در شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌ها تعداد پرونده های وارده 28 درصد افزایش داشته است و ۲۶ درصد رسیدگی هایمان بیشتر شده است.
وی افزود: کشف پرونده های کلان با ارزش ۱ میلیارد ریال ۴۷درصد افزایش داشته است.
همچنین پرونده های مالی با ارزش ۵ میلیارد ریال، ۵۲ درصد افزایش داشته است.
بیشتر بخوانید: صدور وقت رسیدگی برای بدهکارترین متهم به بانک سرمایه
اجتهادی در خصوص آخرین وضعیت پرونده‌های خودروهای لوکس گفت: در انبار املاک تملیکی فارس هنوز این خودرو مانده است.
در ابتدا بحث امحای این خودروها مطرح شد اما بعدها مسولان تصمیم گرفتند استفاده بهتری شود و تصمیم به باز صادرات خودروها گرفته شد.
مدیر کل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز گفت: در این رابطه هم مشکلاتی ایجاد شد و در نهایت به عنوان کالای قاچاق در انبار ‌تملیکی نگهداری می شود.
وی در خصوص قاچاق گوشی های خارجی گفت: ضبط به نفع دولت نداریم ولی آنهایی که به عنوان قاچاق کشف شده واگذار شده و به افرادی فروخته شده است و در انبار اموال تملیکی نگهداری نمی شود.