خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگهداری از خودروهای لوکس در املاک تملیکی/ فرآورده‌های نفتی در صدر کشفیات تعزیرات

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 15 مرداد 1398 - 15:56
مدیر کل حوزه قاچاق سازمان تعزیرات حکومتی گفت: خودروهای لوکس به دلیل برخی از مشکلات در انبار تملیکی نگهداری می‌شوند.
قاچاق،اجتهادي،تعزيرات،حوزه،درصد،حكومتي

اجتهادی خبر داد؛
به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید عبدالمجید اجتهادی مدیر کل حوزه قاچاق سازمان تعزیرات حکومتی اظهار کرد: ورودی پرونده‌های مربوط به کشفیات به تعزیرات ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است و رسیدگی به این پرونده‌ها نیز ۲۶ درصد رشد داشته است.
او افزود: بررسی ۴۷ درصد پرونده‌های ما با ارزش بیش از یک میلیارد ریال افزایش پیدا کرده و در بحث وصولی اجرای احکام در پرونده‌ها ۹۶ درصد افزایش داشتیم.
مدیر کل حوزه قاچاق سازمان تعزیرات حکومتی گفت: خودرو‌های لوکس در انبار اموال تملیکی در حال نگهداری هستند.
اجتهادی تصریح کرد: ابتدا بحث امحاء خودرو‌ها مطرح بود و در نهایت تصمیم به باز صادرات این خودرو‌ها گرفته شد، اما به دلیل وجود برخی از مشکلات اکنون در انبار اموال تملیکی نگهداری می‌شوند.
او افزود: در بحث کشف قاچاق خروجی، فرآورده‌های نفتی در صدر پرونده‌ها قرار دارند و در پرونده کالا‌های ورودی نیز بیشترین کشفیات مربوط به منسوجات و پوشاک می‌شود.
مدیر کل حوزه قاچاق سازمان تعزیرات حکومتی گفت: درخصوص ارز دیجیتال نیز پرونده‌های متعددی وارد شعب شده است.
اجتهادی تصریح کرد: دستگاه‌های ماینر به صورت قاچاق وارد کشور شده‌اند و پرونده‌های آن‌ها در حال رسیدگی است.
او افزود: بخشی از تلفن‌هایی که توسط دادستانی ضبط شده اند، قاچاق بودند و بخشی نیز به دلیل گرانفروشی کشف و ضبط شده است.
انتهای پیام/